Επετειακή Έκδοση Suzuki GSX-R 1000R

Επετειακή Έκδοση Suzuki GSX-R 1000R

Η Πίστα Σου Ανήκει!

Η SUZUKI κατασκεύασε την πιο προηγμένη και συναρπαστική Suzuki GSX-R 1000R στην ιστορία της, γιορτάζοντας τα 100α της γενέθλια!

Η σειρά των GSX-R όρισε το είδος των superbike για περισσότερα από 30 χρόνια, με περισσότερες από ένα εκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως.

Έτσι, οι μηχανικοί της SUZUKI αφιέρωσαν την ζωή τους στην GSX-R και ανέπτυξαν την ουσία της:

Κάθε Suzuki GSX-R 1000R πρέπει να χαρακτηρίζεται από το χαμηλό βάρος και τις κορυφαίες επιδόσεις της κατηγορίας, σε ένα ασυναγώνιστο σύνολο.

Αεροδυναμικά εξελιγμένη, με συμπαγείς διαστάσεις και με τον χαρακτηριστικό εύκολο χειρισμό των GSX-R, είναι η πιο δυνατή Suzuki GSX-R 1000R που κατασκευάστηκε ποτέ. Η τεχνολογία απευθείας από τα MotoGP μεγιστοποιεί την απόδοση των 202 ίππων του κινητήρα και δικαιωματικά κάνει την πίστα να σου ανήκει!

Η ειδική αυτή έκδοση της GSX-R1000R είναι εμπνευσμένη από τα επίσημα χρώματα και γραφικά της αγωνιστικής έκδοσης GSX-RR MotoGP. Ο μπλε/ασημί χρωματισμός αποτίει φόρο τιμής στα προγενέστερα αγωνιστικά μοντέλα της μάρκας και συνθέτει την πιο συναρπαστική οπτικά μοτοσικλέτα GSX-R που κατασκευάστηκε ποτέ.

Η επετειακή έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό στην Ελλάδα και η τιμή της ανέρχεται στις 19.995€.