Ducati diavel v4 2023

Η Ducati αποκάλυψε το νέο Diavel V4.

Ο γνωστός  V4 κινητήρας της Ducati περνάει σε μια ακόμα μοτοσυκλέτα της Ιταλικής εταιρίας και συγκεκριμένα στο Ducati Diavel V4.

Η μυώδης μοτοσυκλέτα Ducati Diavel V4 συνεχίζει να διατηρεί την ταυτότητα που την καθιέρωσε, με εμφανείς αλλαγές στις εισαγωγές αέρα μπροστά, στους πλήρως led φωτισμούς ενώ την παράσταση κλέβει η εξάτμιση με το ιδιαίτερο, τετραπλό τελικό.

Ducati diavel v4 2023

Το νέο Ducati Diavel θα φέρει τον V4 Granturismo κινητήρα των 1.158 cc, με απόδοση τους 168 ίππους και 12,8 kgm στις 7.500 στροφές, ένας κινητήρας που συνδυάζει τη γραμμικότητα στις χαμηλές στροφές με την έντονη ροπή σε όλο το φάσμα της απόδοσης.

Σε σύγκριση με το Diavel 1260S σημειώνεται μια απώλεια βάρους άνω των 13 κιλών, -5 στον κινητήρα, -8 στο όχημα, χάρη στην «ελαφρότητα» του νέου V4 Granturismo.

ducati Diavel V4

Σε ότι αφορά τις αναρτήσεις εμπρός η Ducati Diavel V4 είναι εφοδιασμένη με ένα ανεστραμμένο (USD) πιρούνι με καλάμια διαμέτρου 50 mm και πίσω με μονό αμορτισέρ, πλήρως ρυθμιζόμενα και τα δύο. Τα φρένα προδιαγραφών κατηγορίας supersport είναι με διπλούς δίσκους Brembo Stylema 330 mm, εμπρός με ακτινικές δαγκάνες Brembo Stylema και εξελιγμένο σύστημα ABS.

Από την νέα Diavel V4 δε θα μπορούσε να λείπει και ένα ολοκληρωμένο πακέτο ηλεκτρονικών με τέσσερις λειτουργίες οδήγησης: Sport, Touring, Urban και Wet, (η τελευταία είναι σχεδιασμένη για επιφάνειες χαμηλής πρόσφυσης) επιτρέποντας στον αναβάτη να προσαρμόζει την απόδοση του κινητήρα και την παρέμβαση των ηλεκτρονικών συστημάτων στο στυλ οδήγησης του κάθε αναβάτη.

Ducati Traction Control, Cornering ABS, Ducati Wheelie Control, Launch Control για απίστευτες ασφαλείς εκκινήσεις και Ducati Quick Shift για γρήγορες και ξεκούραστες αλλαγές ταχυτήτων φυσικά και δεν λείπουν από τον εξοπλισμό, κάνοντας το Diavel V4 μια μοναδική και με εκρηκτική προσωπικότητα μοτοσυκλέτα.

Η Diavel V4 θα είναι διαθέσιμο σε δυο χρώματα, Ducati Red και Thrilling Black, ενώ δε λείπει και μια μεγάλη λίστα εξαρτημάτων και αξεσουάρ, που θα κάνουν το Diavel V4 ακόμα πιο ξεχωριστό.