Η TRIUMPH ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΝΕΑ DAYTONA 660

Η TRIUMPH Αποκαλύπτει Τη Νέα DAYTONA 660

Ένα Συναρπαστικό νέο Κεφάλαιο Ξεκινά

Η Triumph αποκάλυψε μια ολοκαίνουργια σπορ τρικύλινδρη μοτοσυκλέτα μεσαίου κυβισμού για το 2024.

Η Daytona 660 προσφέρει συναρπαστικές σπορ επιδόσεις, δυναμική οδήγηση και την υψηλότερη ποιότητα, ικανότητα και προδιαγραφές στην κατηγορία της.

Διαθέτοντας μια σημαντική εξέλιξη του χαρακτηριστικού και μοναδικού τρικύλινδρου κινητήρα 660κ.εκ. της Triumph, τώρα με μέγιστη ισχύ 95 PS και 69 Nm μέγιστης ροπής, η Daytona 660 προσφέρει ομαλή, άμεση και γραμμική απόδοση με τον τέλειο συνδυασμό ροπής χαμηλά, και ισχύος στις μεσαίες και τις υψηλές. Εκτός από την παροχή 17% περισσότερης ισχύος και 9% περισσότερης ροπής από την Trident, η Daytona 660 διαθέτει επίσης μια ολοκαίνουργια εξάτμιση, δημιουργώντας ένα αδιαμφισβήτητο σπορ ήχο.

Η TRIUMPH ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΝΕΑ DAYTONA 660

Το τέλειο ισορροπημένο πλαίσιο της Daytona 660 και ο διαισθητικός, ευέλικτος σπορ χειρισμός συνδυάζονται με ολοήμερη οδηγική άνεση, χάρη στον εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών, συμπεριλαμβανομένου του ανεστραμμένου πιρουνιού Showa 41 χλστ μεγάλου εμβόλου και του μονοσόκ αμορτισέρ ρυθμιζόμενης προφόρτισης Showa. Τα ακτινικά φρένα τεσσάρων εμβόλων με διπλούς δίσκους 310 χλστ και τα σωληνάκια υψηλής συνδυάζονται με τα νέα ελαστικά Power 6 της Michelin.

Σε συνδυασμό με ύψος σέλας 810 χιλιοστών, στενή σιλουέτα και βελτιστοποιημένη θέση τιμονιού και μαρσπιέ, η Daytona 660 προσφέρει μια συναρπαστική οδήγηση που εμπνέει αυτοπεποίθηση.

Η TRIUMPH ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΝΕΑ DAYTONA 660

Διασφαλίζοντας ότι οι αναβάτες αισθάνονται πάντα ότι έχουν τον απόλυτο έλεγχο, η Daytona 660 είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία εστιασμένη στον αναβάτη που περιλαμβάνει τρία προγράμματα οδήγησης (Sport, Road και Rain) που βελτιστοποιούν τις ρυθμίσεις απόκρισης γκαζιού και ελέγχου πρόσφυσης για τις συνθήκες, καθώς και ένα νέο σύστημα προειδοποίησης επιβράδυνσης έκτακτης ανάγκης που ενεργοποιεί τα φώτα κινδύνου για να προειδοποιήσει άλλους χρήστες του δρόμου κατά τη διάρκεια της έντονης πέδησης.

Το αδιαμφισβήτητο σχεδιαστικό DNA της Daytona έχει επανασχεδιαστεί με φρέσκια προσέγγιση για μια νέα επιθετική σιλουέτα και καθαρές γραμμές. Οι διακριτικοί διπλοί προβολείς LED ενσωματώνουν μια κεντρική εισαγωγή αέρα και τα ελάχιστα πλαστικά τονίζουν το αθλητικό προφίλ, καταλήγοντας σε ένα πίσω φως LED με περίγραμμα. Υπάρχουν τρεις εντυπωσιακές επιλογές χρωμάτων διαθέσιμες, όλες με ένα τολμηρό γραφικό «660» εμπνευσμένο από τους αγώνες.

Η TRIUMPH ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΝΕΑ DAYTONA 660

Όπως θα περίμεναν οι πελάτες της Triumph, η Daytona διαθέτει περισσότερα από 30 Γνήσια Αξεσουάρ Triumph για προσαρμογή των επιδόσεων, της άνεσης, του στυλ και της πρακτικότητας, συμπεριλαμβανομένου κιτ διπλώματος A2, με ειδικό γκριπ γκαζιού και ρύθμιση κινητήρα που περιορίζει την ισχύ στα 35 kW.

Το διάστημα σέρβις 16.000 χιλιομέτρων, η εγγύηση απεριόριστων χιλιομέτρων δύο ετών και οι ισχυρές αξίες μεταπώλησης της Triumph συμβάλλουν στη διασφάλιση ενός ανταγωνιστικού κόστους ιδιοκτησίας, του χαμηλότερου στην κατηγορία.

Η TRIUMPH ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΝΕΑ DAYTONA 660

Ο Steve Sargent, Chief Product Officer της Triumph, δήλωσε: «Η 660 έχει όλη τη συμπεριφορά και την ευελιξία που θα περίμενε κανείς από το όνομα Daytona και φέρνει μαζί της τη συναρπαστική, εύχρηστη, για πραγματικές συνθήκες απόδοση και ολοήμερη άνεση που αναζητούν οι αναβάτες σήμερα. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον αντίκτυπο που θα έχει η Daytona 660 στον αυξανόμενο κόσμο των σπορ μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού».

Η TRIUMPH ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΝΕΑ DAYTONA 660

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Τύπος Υδρόψυκτος, 12-βάλβιδος, 2ΕΕΚ, τρικύλινδρος σε σειρά, 240° σειρά ανάφλεξης
Χωρητικότητα 660κ.εκ.
Διάμετρος 74.04 χλστ
Διαδρομή 51.1 χλστ
Συμπίεση 12.05:1
Μέγιστη Ιπποδύναμη 95PS @ 11,250 σαλ
Μέγιστη Ροπή 69 Nm @ 8,250 σαλ
Σύστημα Τροφοδοσίας Ηλεκτρονικός ψεκασμός πολλαπλών σημείων με ηλεκτρονικό έλεγχο γκαζιού
Εξάτμιση Ατσάλινη ανοξείδωτη 3 σε 1 με χαμηλό πλαϊνό τελικό
Τελική Μετάδοση Αλυσίδα X-ring
Συμπλέκτης Υγρός, πολύδισκος, ολίσθησης με υποβοήθηση
Κιβώτιο 6 ταχυτήτων

 

ΠΛΑΙΣΙΟ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Πλαίσιο Σωληνωτό ατσάλινο περιμετρικό
Ψαλίδι Διπλό ατσάλινο
Εμπρός Τροχός Χυτός αλουμινίου, 5 ακτίνων, 17 x 3.5”
Πίσω Τροχός Χυτός αλουμινίου, 5 ακτίνων, 17 x 5.5”
Εμπρός Ελαστικό 120/70 ZR 17
Πίσω Ελαστικό 180/55 ZR 17
Εμπρός Ανάρτηση Ανάποδο πιρούνι Showa 41χλστ μεγάλου εμβόλου (SFF-BP) με ξεχωριστή λειτουργία, διαδρομή τροχού 110χλστ
Πίσω Ανάρτηση Μονοσόκ αμορτισέρ Showa με ρύθμιση προφόρτισης, διαδρομή τροχού 130χλστ
Εμπρός Φρένα Διπλοί πλευστοί δίσκοι 310χλστ, ακτινικές δαγκάνες 4 εμβόλων, ABS
Πίσω Φρένα Μονός σταθερός δίσκος 220χλστ, συρόμενη δαγκάνα μονού εμβόλου, ABS
Όργανα Πολuλειτουργικά όργανα με οθόνη TFT
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΒΑΡΗ
Μήκος 2083.8 χλστ
Πλάτος (Τιμόνι) 736 χλστ
Ύψος Χωρίς Καθρέφτες 1145.2 χλστ
Ύψος Σέλας 810 χλστ
Μεταξόνιο 1425.6 χλστ
Γωνία Κάστερ 23.8°
Ίχνος 82.3 χλστ
Υγρό Βάρος 201 κιλά  (@90% πληρότητα καυσίμου)
Χωρητικότητα Ρεζερβουάρ 14 λίτρα
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
Κατανάλωση Καυσίμου 4.9 λίτρα / 100 χλμ)
Νούμερα CO2 113 γρ/χλμ
Πρότυπο Εκπομπών EURO 5+

Τα νούμερα εκπομπών CO2 Euro 5 και κατανάλωσης καυσίμου μετριούνται σύμφωνα με τον κανονισμό 168/2013/EC. Τα νούμερα κατανάλωσης αντλούνται από συγκεκριμένες συνθήκες δοκιμών και παρέχονται για συγκριτικούς σκοπούς μόνο. Ενδέχεται να μην αντανακλούν αποτελέσματα πραγματικής οδήγησης.

 

ΣΕΡΒΙΣ
Διάστημα Σέρβις 16,000 χλμ) / 12 μήνες διάστημα σέρβις, όποιο έρθει πρώτο