Hellas Rally Raid - Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στο Hellas Rally Raid

Στο Καρπενήσι χτυπάει η καρδιά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγώνων Rally με συμμετοχές από όλο τον κόσμο!

Το Hellas Rally Raid προσμετρά στο ημερολόγιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αγώνων αντοχής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας.

Με μια ελληνική συμμετοχή από τον βετεράνο οδηγό αγώνων και εκπαιδευτή ασφαλούς οδήγησης, Θανάση Χουντρα, η Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ τολμάει να αναμετρηθεί με συμμετοχές από το παγκόσμιο στερέωμα αγώνων Rally.

Όλα τα φώτα του αγώνα πέφτουν πάνω στον Ισπανό Super Star, Pol Tarres και στο Tenere 700 World Raid ο οποίος θα προσπαθήσει να κερδίσει τον Ελληνικό αγώνα στον οποίο συμμετέχει για πρώτη φορά!

Παράλληλα με το Hellas Rally η Yamaha παρουσιάζει και τον νέο θεσμό Ténéré Spirit Experience, στον οποίο κάθε ιδιοκτήτης Ténéré μπορεί να λάβει μέρος σε μερικές από τις διασημότερες διοργανώσεις Rally Raid με την επίσημη Yamaha Ténéré World Raid Team.

Το πρόγραμμα του 2023 για το Ténéré Spirit Experience περιλαμβάνει τέσσερεις από τους διασημότερους αγώνες Rally Raid, ξεκινώντας με το Morocco Desert Challenge το οποίο ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο, το Hellas Rally ενώ μετά την καλοκαιρινή διακοπή το πρόγραμμα θα συνεχίσει με τον αγώνα Transanatolia τον Σεπτέμβριο και θα ολοκληρωθεί με το Tunisia Desert Challenge τον Οκτώβριο.

Για επτά ημέρες περισσότερες από 350 συμμέτοχες θα διασχίσουν 1.730 χιλιόμετρα απαιτητικών χωμάτινων διαδρομών στα βουνά της Στερεάς Ελλάδας πριν επιστρέψουν και πάλι στο Καρπενήσι για τον τερματισμό.