Ducati DesertX Rally

Νέος τιμοκατάλογος μοντέλων Ducati MY2024

Ανακοινώθηκε ο νέο τιμοκατάλογος Ducati Model Year 2024 με ισχύ από 01.02.2024 και ο οποίος περιλαμβάνει όλα τα νέα μοντέλα 2024.

Τα νέα μοντέλα της Ducati είναι εδώ!

  • Νέα Hypermotard 698 Mono, το νέο σημείο αναφοράς στις Supermotards, βασισμένο στον νέο μονοκύλινδρο κινητήρα Superquadro Mono.
  • Νέα DesertX Rally αφιερωμένη σε μοτοσυκλετιστές που τους αρέσουν οι προκλήσεις και η οδήγηση ακόμη και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές διαδρομές.
  • Νέα Multistrada V4 S Grand Tour αφιερωμένη στους λάτρεις των ταξιδιών μεγάλων αποστάσεων, χωρίς όρια, με μέγιστη άνεση και ασφάλεια.
  • Νέα Multistrada V4 RS η πιο σπορ και εξελιγμένη Multistrada που κατασκευάστηκε ποτέ.
  • Νέα Diavel V4 Bentley & Bentley Mulliner.
  • Όλες τις συλλεκτικές Panigale V4 με χρωματισμούς από τους αγώνες των Παγκοσμίων πρωταθλημάτων MotoGP & WSBK.

Νέος τιμοκατάλογος μοντέλων Ducati MY2024

Σχετικά με την Ducati:

Η Ducati αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της μοτοσικλέτας, φέροντας εις πέρας μια αδιάλειπτη πορεία άνω των 95 ετών. Ιδρυθείσα το 1926 στην Μπολόνια της Ιταλίας, η εταιρεία εδραίωσε αρχικά την παρουσία της στον τομέα της ραδιοφωνίας, στρεφόμενη με ορμή προς την κατασκευή μοτοσικλετών μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σήμερα, η Ducati διακρίνεται ως ηγέτιδα δύναμη στον χώρο των δίτροχων, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα μοντέλων που καλύπτουν πλήθος κατηγοριών, από sport έως touring και cruisers. Κάθε μοτοσυκλέτα Ducati φέρει το στίγμα της ιταλικής φινέτσας, συνδυάζοντας άψογα την αιχμηρή τεχνολογία με την κομψή σχεδίαση και την αξεπέραστη οδηγική εμπειρία.