MOTO MARKET ΑΘΗΝΑ

Νέο Κατάστημα MOTO MARKET

Στο Κέντρο Της Αθήνας

Η εταιρία MOTO MARKET συνεχίζει να μεγαλώνει και να μεταμορφώνεται ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα ψηλότερα και φτιάχνοντας ένα νέο κατάστημα σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Μετά από χρόνια και εχοντας ντύσει και εξοπλίσει χιλιάδες μοτοσυκλετιστές η γνωστή γωνία στην οδό Καλλιρόης μετακομίζει στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στην οδό ΘΗΣΕΩΣ 25.

Η Moto Market αντιπροσωπεύει μια τεράστια γκάμα από κορυφαίες εταιρίες στον χώρο της μοτοσυκλέτας οι οποίες έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού αλλά και του ευρωπαϊκού κοινού.

MOTO MARKET ΑΘΗΝΑ

 

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν οι κ Σταμάτης και Αλέξανδρος Δημητριάδης οι οποίοι υποδέχτηκαν και ξενάγησαν τους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου στο νέο εντυπωσιακό μοτοσυκλετιστικό πολυκατάστημα.

Εκτός από τον χώρο του ισογείου όπου λειτουργεί η έκθεση, υπάρχει ένας υπόγειος χώρος εξυπηρετησης πελατών χονδρικής καθώς και ένας 1ος όροφος όπου υπάρχουν τα γραφεία της εταιρίας.

Η εταιρία Moto Market βρίσκεται στην τέταρτη δεκαετία ζωής της και συνεχίζει να εκπλήσσει με τις δυνατότητες της και τους στόχους της.

Σχετικά με την εταιρεία Moto Market:

Μέσα από ένα περιπετειώδες ταξιδιωτικό όνειρο σε άγνωστες και ανεξερεύνητες περιοχές της γης οδηγώντας σε δύο τροχούς, το πάθος για τη μοτοσικλέτα αποτελεί το έναυσμα της ίδρυσης της MotoMarket το 1982. Έτσι ξεκινήσαμε με ένα μικρό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Η άμεση επαφή με την Ιταλική αγορά στην πορεία των ετών, είχε ως αποτέλεσμα την αντιπροσώπευση γνωστών ευρωπαϊκών brands. Έως το 2000 το μικρό κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είχε μεταμορφωθεί σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στη βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα διαθέτουμε 6000 τ.μ αποθηκών και καταστημάτων καθώς και εκατοντάδες συνεργάτες στην Ελληνική επικράτεια και την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η ομαδικότητα, ως κύρια αξία της MotoMarket είναι ο πυλώνας για την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Κάθε μέλος της ομάδας μας συμβάλλει σε αυτό το σκοπό προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, διαμορφώνοντας τις εμπειρίες σας στο μαγικό κόσμο της μοτοσικλέτας!

Η δημιουργία ενός καινοτόμου περιβάλλοντος, τόσο για τον σύγχρονο αναβάτη όσο και για τα μέλη της ομάδας μας είναι το όραμα μας και στόχος μας να εμπνεύσουμε το κοινό να αποκτά εικόνες και αναμνήσεις με ασφάλεια!