Ξεφάντωμα στη Μύκονο και για τον Quartararo! (+video)

Ανάμεσα στις διασημότητες από τον κάθε επαγγελματικό χώρο, στη Μύκονο εθεάθη να ξεφαντώνει και ο Πρωταθλητής του 2021 του Moto GP, Fabio Quartararo, που πρόσφατα τιμήθηκε με την ανώτατη διάκριση του Γαλλικού κράτους.

Ο 23χρονος αναβάτης, μόλις πριν λίγες μέρες δέχτηκε την ανώτατη διάκριση από το Γαλλικό κράτος, βάσει της οποίας ανήκει πλέον στη Λεγεώνα της Τιμής.

Ο Fabio Quartararo, που στους αγώνες έχει το παρατσούκλι El Diablo, αφού στέφθηκε Πρωταθλητής Moto GP το 2021, φέτος έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά, καθώς είναι με 21 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, στην κορυφή του Πρωταθλήματος μετά από 11 αγώνες. Ο περσινός πρωταθλητής ήρθε να περάσει μερικές μέρες χαλάρωσης στο δικό μας «νησί των ανέμων». To Moto GP είναι στο καλοκαιρινό κενό των 5 εβδομάδων και η δράση θα αρχίσει πάλι από την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε είναι χρυσή ευκαιρία για όλους τους αναβάτες να ανακτήσουν δυνάμεις μέσω της ξεκούρασης. Τώρα για το τελευταίο σε σχέση με το πως το αντιλαμβάνεται ο Quartararo, δεν μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά, όπως βλέπετε στο video πιο κάτω, το… άγρυπνο μάτι του Newsauto.gr, ήταν στη Μύκονο και τον συνέλαβε λίγες μέρες πριν να ξεφαντώνει με την παρέα του σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού.

Ο Quartararo, μέσα στον Ιούλιο τιμήθηκε με την αναγνώρισή του ως μέλος της Λεγεώνας της Τιμής που αποτελεί τιμητική διάκριση η οποία απονέμεται σε στρατιωτικούς και πολίτες για τις υπηρεσίες τους στην Γαλλία σε ειδική τελετή από τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας. Η Λεγεώνα αυτή, μέχρι το 2014 αριθμούσε 95.000 μέλη και η αναγνώριση του Quartararo ως μέλος της, έγινε καθώς ο 23χρονος αναβάτης έγινε ο πρώτος Γάλλος στην ιστορία της ανώτατης κατηγορίας αγώνων μοτοσικλέτας που κατέκτησε τον τίτλο -με την ομάδα της Monster Energy Yamaha Moto GP.