Vuelta Al Mundo En Moto

Ομαδικος βιασμος για γνωστη Moto Vlogger στην Ινδια!

Ο Vincente και η Fernanda, γνωστοί στα social media ως Vuelta Al Mundo En Moto γυρίζουν τον κόσμο με μοτοσικλέτες καταγράφοντας το ταξίδι τους, τα γεύματα και τις εμπειρίες τους.

Το ζευγάρι από την Ισπανία, το οποίο έχει γίνει viral στα social media (173Κ followers) κάνοντας τον γύρο του κόσμου με μοτοσικλέτα αποκάλυψε ότι υπέστη μια φρικτή επίθεση ενώ περνούσε από την Ινδία. Το ζευγάρι κατευθυνόταν προς το Νεπάλ μέσω Bhagalpur, με ενδιάμεσο σταθμό τον γνωστό τουριστικό προορισμό Dumka.

Μέσα στη σκηνή τους και αφού είχαν αποκοιμηθεί, 7 νεαροί μπήκαν στη σκηνή, επιτέθηκαν και στους δύο, τους λήστεψαν και βίασαν την Fernanda. Η καταγγελία έγινε δημόσια από τους ίδιους ενώ βρισκόντουσαν σε νοσοκομείο της Ινδιας με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπο τους!

Η ίδια η κοπέλα ανέβασε στο Instagram στορυ γράφοντας στα ισπανικά τα εξής:

«Μας συνέβη κάτι που δεν θα ευχόμασταν σε κανέναν. Επτά άνδρες με βίασαν. Μας χτύπησαν και μας λήστεψαν, αν και όχι πολλά πράγματα, γιατί αυτό που ήθελαν ήταν να με βιάσουν. Βρισκόμαστε στο νοσοκομείο με την αστυνομία. Συνέβη απόψε εδώ στην Ινδία». 

Vuelta Al Mundo En Moto

Ο Vincente έχει και αυτος πολλές μελανιές στο κεφάλι του όπως και η Fernanda, η οποία φαίνεται να έχει δεχτεί πολύ χειρότερα χτυπήματα. Η ισπανική πρεσβεία στην Ινδία επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές και έστειλε προσωπικό για να συμπαρασταθεί στο ζευγάρι.

Τρεις από τους επτά υπόπτους έχουν συλληφθεί και είναι υπό κράτηση.