Suzuki V-STROM 800

Παρουσίαση & test ride του νέου Suzuki V-STROM 800 στα V-STROM clubs

Η Suzuki Motorcycles το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023, προσκάλεσε τα V-STROM clubs & fora στο κατάστημα της Suzuki Σφακιανάκης επί της οδού Καλλιρόης 23 στο κέντρο της Αθήνας, όπου και τους παρουσίασε το νέο Suzuki V-STROM 800 με τον 19” μπροστινό τροχό που μόλις αποκαλύφθηκε.

Η εκδήλωση ξεκίνησε από τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου όπου και άρχισαν να καταφθάνουν τα μέλη των clubs με τις Suzuki V-STROM μοτοσυκλέτες τους τις οποίες και παρέταξαν πλησίον της πρασιάς του καταστήματος δημιουργώντας έτσι μια παλέτα διαφορετικών μοντέλων και εκδόσεων Suzuki V-STROM από την πρώτη εμφάνιση του 20 χρόνια πίσω μέχρι και σήμερα.

Suzuki V-STROM 800

Σε ένα πολύ φιλικό κλίμα, τα μέλη των clubs είδαν από κοντά το νέο Suzuki V-STROM 800 όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας V-STROM τα οποία ήταν παρόντα στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος αλλά και στον εξωτερικό μια που ήταν διαθέσιμα και για test ride από τους καλεσμένους που επιθυμούσαν να τα δοκιμάσουν σε μία σύντομη διαδρομή στους δρόμους της Αθήνας.

Suzuki V-STROM 800

Με την παρουσίαση του V-STROM 800, η Suzuki επεκτείνει τη σειρά V-STROM για να προσφέρει στους αναβάτες που αγαπούν την περιπέτεια μία ακόμα εναλλακτική, η οποία έρχεται ως συνέχεια της κυκλοφορίας του V-STROM 800DE το 2023 και φέρει υπερήφανα την κληρονομιά της αριστείας που ξεκίνησε με το πρώτο V-STROM 1000 το 2002.

Suzuki V-STROM 800

Το νέο V-STROM 800 αντιπροσωπεύει μια νέα είσοδο στην κατηγορία adventure μεσαίας κατηγορίας. Το πλαίσιο του V-STROM 800 είναι εξελιγμένο προς την κατεύθυνση της παροχής μέγιστης άνεσης και απόδοσης σε μεγάλες αποστάσεις και της οδήγησης με υψηλές ταχύτητες. Εξαιρετικά ικανό σε ταχύτητες αυτοκινητόδρομου ή στην εξερεύνηση λιγότερο πολυσύχναστων διαδρομών αλλά εξίσου ευχάριστο και πρακτικό στην καθημερινή οδήγηση στην πόλη για εργασία και παιχνίδι. 

Suzuki V-STROM 800

Το νέο V-STROM 800 είναι έτοιμο να εμπλουτίσει τη ζωή των ιδιοκτητών του και να χρησιμεύσει ως αξιόπιστος συνεργάτης, όποιος και αν είναι ο προορισμός του αναβάτη του.

Η προτεινόμενη λιανική τιμή του νέου V-STROM 800 ανέρχεται σε 10.995€.