Z H2 SE Της Kawasaki

Το Υπερτροφοδοτούμενο Z H2 SE Της Kawasaki Του 2021 Ξυπνά Τις Αισθήσεις

Σε συνέχεια της πρώτης παρουσίασης στο Las Vegas Motor Speedway στις αρχές του 2020, το απίστευτο Z H2 της  Kawasaki κάνει αισθητή την παρουσία του το 2021 στην αγορά με μια έκδοση SE πέραν της βασικής του έκδοσης.

Με δική του μοναδική βαφή και γραφικά, η έκδοση SE κάνει ό, τι φαινόταν αδύνατο εκείνη τη στιγμή,  προσθέτοντας ακόμη περισσότερα στο Kawasaki Z H2. Σε μια ήδη ξεχωριστή μοτοσυκλέτα, η έκδοση SE προσθέτει  επιπλέον χαρακτηριστικά για να δικαιολογήσει τον ισχυρισμό ότι είναι ο βασιλιάς στην κατηγορία των «γυμνών».

Το Z H2 διαθέτει πλαίσιο τύπου trellis και τον μοναδικά ισορροπημένο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρας που έχει  κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Και παρόλο που φαίνεται να διαθέτει μόνο τα απολύτως απαραίτητα, το Z H2  SE είναι εξοπλισμένο με μια πλήρη σειρά ηλεκτρονικών βοηθημάτων αναβάτη, όπως ηλεκτρονικό cruise control,  ενσωματωμένους τρόπους οδήγησης (σύνδεση ελέγχου πρόσφυσης αγωνιστικού τύπου KTRCS), λειτουργίες ισχύος,  έλεγχο πρόσφυσης, quick-shifter, λειτουργία διαχείρισης στροφών, έλεγχο εκκίνησης και το έξυπνο σύστημα  αντιμπλοκαρίσματος φρένων/ABS που βασίζεται στις δαγκάνες Brembo Stylema για απίστευτη ισχύ επιβράδυνσης.

Και ενώ η τεράστια ροπή των 998cc του τετρακύλινδρου εν σειρά κινητήρα φέρνει τον ορίζοντα πιο κοντά, το ταξίδι  θα είναι ακόμα πιο ομαλό καθώς το ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο πιρούνι Showa SFF-CA (cartridge) ø43 mm και ένα  πίσω αμορτισέρ υψηλής ποιότητας BFRC lite μπορούν τώρα να αξιοποιήσουν τη τεχνολογίας Skyhook της Showa.

Με χρόνο αντίδρασης 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου, η τεχνολογία Skyhook προσαρμόζει ηλεκτρονικά την  απόσβεση ώστε να ταιριάζει με την ταχύτητα του οχήματος και την ταχύτητα διαδρομής/επαναφοράς ανάρτησης  με σκοπό να διατηρηθεί το σύνολο της μοτοσυκλέτας σε σταθερή θέση, ενώ οι τροχοί και η ανάρτηση ακολουθούν  τη μορφολογία της επιφάνειας του οδοστρώματος. Λαμβάνεται επίσης υπόψη η επιβράδυνση, επιτρέποντας την επίτευξη της βέλτιστης πρόσφυσης στο φρενάρισμα.

Το Z H2 SE διαθέτει ένα πακέτο φωτισμού LED εξασφαλίζοντας ότι το αρπακτικό της Kawasaki δε θα κινείται σε σκιές τη νύχτα, ενώ ο αναβάτης μπορεί να εστιάσει στη διαύγεια της TFT οθόνης οργάνων που είναι επίσης  εξοπλισμένη με Bluetooth επιτρέποντας τη σύνδεση με Smartphone για μια ποικιλία λειτουργιών χρησιμοποιώντας την δωρεάν εφαρμογή Rideology της Kawasaki. Με τόσα πολλά ξεχωριστά χαρακτηριστικά και κορυφαίου επιπέδου  μηχανολογία της Kawasaki, δεν είναι περίεργο ότι το Z H2 SE είναι διακοσμημένο με το αποκλειστικό “River Mark” έμβλημα.

Το νέο Kawasaki Z H2 SE ξυπνά τις αισθήσεις, οπότε μόνο μία λέξη αρκεί να θυμηθεί κανείς για να αναπολήσει την  εικόνα του 2021 Kawasaki Z H2 SE – Supercharge!