Daytona Μ9 L50

Daytona Μ9 L50 Πρωταγωνιστής Της Καθημερινότητας

Με μπαταρία λιθίου σε δύο εκδόσεις

Η Daytona Best Electric παρουσιάζει το M9 L 50, το μοναδικής σχεδίασης ηλεκτρικό σκούτερ με υψηλά επίπεδα εξοπλισμού και πρακτικότητας, το οποίο διαθέτει δύο εκδόσεις (με τελική 45km/h και 25km/h) εξοπλισμένο με αποσπώμενη μπαταρία λιθίου. Είναι το ιδανικό όχημα για τις μετακινήσεις σας εντός πόλης, με ασφάλεια, άφθονους χώρους, χαμηλό βάρος και υψηλή τεχνολογία.

Με φουτουριστική σχεδίαση, το M9 L 50 ξεχωρίζει για τους διπλούς, παράλληλα τοποθετημένους στρογγυλούς προβολείς, με περιμετρικά σε αυτούς φώτα θέσης σε σχήμα δακτυλιδιού. Με Full LED φωτισμό, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και στη σχεδίαση των LED φλας, τα οποία βρίσκονται ενσωματωμένα στη μάσκα του τιμονιού.

Daytona Μ9 L50 Daytona Μ9 L50 Daytona Μ9 L50

Το Daytona Μ9 L50 αποτελεί ένα κομψά σχεδιασμένο σύνολο, με καθαρές διαχρονικές γραμμές και έξυπνη διαμόρφωση χώρων. Η τοποθέτηση των μπαταριών αφήνει άφθονο ενιαίο χώρο αποθήκευσης 22,5 λίτρων κάτω από τη σέλα για ένα full face κράνος. Διαθέτει μεγάλο επίπεδο πάτωμα και στο εσωτερικό της ποδιάς υπάρχει γάντζος ανάρτησης χειραποσκευών και ένας εύχρηστος ανοιχτός αποθηκευτικός χώρος για μικροπράγματα με θύρα φόρτισης USB.

Daytona Μ9 L50

Πρακτικό και εύχρηστο, το Μ9 L 50 θα το αγαπήσει τόσο ο αναβάτης όσο και ο συνεπιβάτης. Η έγχρωμη και ευκρινέστατη οθόνη LCD παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες κατά την οδήγηση, ενώ είναι εξοπλισμένο με σύστημα έξυπνου κλειδιού, keyless εκκίνηση και συναγερμό. Ο αναβάτης έχει τη δυνατότητα να εκκινήσει το όχημα χωρίς τη χρήση κλειδιού και να το κλειδώσει ενεργοποιώντας παράλληλα το συναγερμό. Για το συνεπιβάτη διαθέτει αναδιπλούμενα μαρσπιέ αλλά και πλάτη από μαλακό μαξιλάρι για ξεκούραστες βόλτες.

Daytona Μ9 L50 Daytona Μ9 L50

Το Μ9 L 50 παίρνει κίνηση από ηλεκτροκινητήρα 1800W (1200W για την έκδοση των 25km/h) που βρίσκεται τοποθετημένος στον οπίσθιο τροχό. Ο κινητήρας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει ομαλή επιτάχυνση με άμεση απόκριση στο γκάζι με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας. Η μέγιστη ταχύτητα του M9 L 50 είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 45km/h και 25km/h (ανάλογα την έκδοση) ενώ δίνει στον αναβάτη τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών χαρτογραφήσεων, (eco/power/sport). Η ενέργεια του M9 L 50 παρέχεται από μια αξιόπιστη μπαταρία λιθίου 60V-24Ah, προσφέροντας αυτονομία έως και 60 χιλιόμετρα (75 χιλιόμετρα για την έκδοση 25km/h).

Daytona Μ9 L50 Daytona Μ9 L50

Το πλαίσιο του M9 L 50 είναι κατασκευασμένο από ατσάλι με ειδική επεξεργασία για μέγιστη αντιδιαβρωτική προστασία. Το πλαίσιο σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος, μόλις 73,5 kg (μαζί με τη μπαταρία) , τους τροχούς 10” και το κοντό μεταξόνιο 1.260mm καθιστούν το M9 50 εξαιρετικά ευέλικτο και ιδανικό για μετακίνηση εντός πόλης.

Η εμπρόσθια ανάρτηση αποτελείται από τηλεσκοπικό πιρούνι διαμέτρου 27mm, ενώ πίσω το Daytona Μ9 L50 φέρει δύο αμορτισέρ με διαδρομή 50mm. Το σύστημα πέδησης του M9 L 50 αποτελείται από δισκόφρενο διαμέτρου 180mm στον εμπρόσθιο τροχό και ταμπούρο 110mm στον οπίσθιο τροχό.

Daytona Μ9 L50

Επιδότηση “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”

Το M9 L 50 πληροί τις προϋποθέσεις για τo πρόγραμμα επιδότησης για την αγορά ηλεκτροκίνητων οχημάτων & δικύκλων “ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 2” του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Η αγορά του επιδοτείται στο 30%, με επιπρόσθετες επιδοτήσεις, 400€ σε περίπτωση απόσυρσης παλαιού οχήματος και 500€ για τις κατηγορίες Τρίτεκνος/Πολύτεκνος ή ΑΜΕΑ. Η τιμή του έχει καθοριστεί στα 1.695€, ενώ με την επιδότηση διαμορφώνεται στα 1.285€.

Διαθέσιμο μέσα από το Δίκτυο των Επισήμων Συνεργατών της εταιρείας ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

*Δείτε τις προϋποθέσεις για οδήγηση με δίπλωμα αυτοκινήτου: https://www.gorgolis.gr/isodynamia-diplomaton-proypotheseis