Φίλτρα αέρος Μοτοσυκλετών από την DNA Filters για Ducati Desert X

DNA Air Filter: Ducati DesertX 2022

Μέγιστη Ροή Αέρα

Η Ελληνική DNA Air Filter, εταιρία κατασκευής φίλτρων αέρος DNA, πρόσφατα διέθεσε στην αγορά το νέο φίλτρο για Ducati DesertX 2022.

Το συγκεκριμένο φίλτρο αέρος της DNA Air Filter, έχει σχεδιαστεί με την πρωτοποριακή τεχνολογία σχεδιασμού (FCD):

Α. Επιτρέπει στο πτυχωτό στοιχείο του φίλτρου να ακολουθεί με ακρίβεια το περίγραμμα από το φιλτροκούτι.
Β. Εξαλείφει τα νεκρά σημεία που προκαλούν αναταράξεις και μειώνουν την ισχύ.
Γ. Χρησιμοποιώντας όλη την επιφάνεια του φίλτρου, αυξάνεται η ροή του αέρα και η αποδοτικότητα του φιλτραρίσματος.

DNA Air Filter: Ducati DesertX 2022

Η τοποθέτηση του φίλτρου είναι πολύ εύκολη, μπορείτε απλώς να ακολουθήσετε τις οδηγίες από το manual του εργοστασίου.
Η αποδοτικότητα του φίλτρου είναι πολύ υψηλή και φτάνει το 98% – 99% (ISO 5011).

DNA Air Filter: Ducati DesertX 2022

Έχει την δυνατότητα μεγάλου ποσοστού κατακράτησης της σκόνης, με αποτέλεσμα την υψηλή αποδοτικότητα φιλτραρίσματος.

* Τα φίλτρα DNA παρέχονται προ-λαδωμένα από το εργοστάσιό μας.

– Η σωστή ποσότητα λαδιού DNA εφαρμόζεται σε κάθε φίλτρο ξεχωριστά.

Η ροή αέρος του φίλτρου ξεπερνάει κατά +77.54% το εργοστασιακό φίλτρο. Πιο αναλυτικά:

– Ροή αέρα εργοστασιακού Φίλτρου: 80.04 CFM
(Cubic feet per minute) @1,5”H2O corrected @ 25degrees Celsius
– Ροή αέρα φίλτρου DNA: 142.10 CFM
(Cubic feet per minute) @1,5”H2O corrected @ 25degrees Celsius

Αγοράστε εδώ.

Σχετικά με την DNA:

Η DNA® ΦΙΛΤΡΑ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 2002 από τον Ντίνο Νικολαΐδη (Διευθύνων Σύμβουλος) και την Μαρία Ράλλη (Οικονομική Διευθύντρια), δυο ανθρώπους με ισχυρό και επιτυχημένο παρελθόν στο χώρο της μοτοσυκλέτας.

Η ιστορία τους ξεκινάει το 1985 όταν ο νεαρός τότε τεχνικός Ντίνος Νικολαΐδης μετέτρεψε το πάθος του για τις μοτοσυκλέτες σε επάγγελμα, ιδρύοντας την γνωστή, σε όλη την Ελλάδα, εταιρεία TecnoMoto Racing. Μεταξύ 1985 και 2002 αποκτήθηκε πολύτιμη εμπειρία μέσα από ατελείωτες ώρες δυναμομετρήσεων και δοκιμών χιλιάδων βελτιωτικών εξαρτημάτων. Η γνώση και η εμπειρία που αποκτήθηκε, λειτούργησε καταλυτικά ώστε να ωριμάσει η φιλόδοξη ιδέα του Ντίνου Νικολαΐδη για την ίδρυση της πρώτης αλλά και μοναδικής Ελληνικής εταιρείας κατασκευής βελτιωτικών προϊόντων για μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα, ειδικότερα Φίλτρων Αέρος Υψηλής Απόδοσης και συστημάτων εισαγωγής..

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικός παράγοντας στην πραγματοποίηση της απόφασης του ήταν η αδυναμία της κυρίαρχης τότε εταιρείας στον τομέα της κατασκευής φίλτρων αέρος να αναπτύξει τεχνολογικά και επαναστατικά σχεδιασμένα προϊόντα που θα εκπλήρωναν τις πιο εξελιγμένες και εξεζητημένες απαιτήσεις για υψηλή απόδοση στον τομέα της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου, καλύτερο φιλτράρισμα και καλύτερη οδηγησιμότητα καθώς και πιο μακροπρόθεσμο διάστημα service και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου. Ο στόχος πλέον είχε οριοθετηθεί. Πιο συγκεκριμένα, η DNA® αυτοδεσμεύτηκε να αναλάβει το έργο του σχεδιασμού και της κατασκευής του πιο εξελιγμένου προϊόντος στον τομέα των φίλτρων αέρος: Να δημιουργήσει το νέο πρότυπο, το καλύτερο φίλτρο αέρος που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί!

Τον Ιανουάριο του 2003, η μονάδα παραγωγής ξεκίνησε τα πρώτα βήματα της εν μέσω μιας δύσκολης περιόδου προσαρμογών και έρευνας, όσον αφορά τον πλήρη εξοπλισμό της με τα καλύτερα μηχανήματα, πρώτες και βοηθητικές ύλες, τεχνικές λύσεις και φυσικά το σημαντικότερο όλων, μια εξειδικευμένη ομάδα ατόμων και επιστημόνων αποτελούμενη εξολοκλήρου από Έλληνες εργαζόμενους.

Τον Αύγουστο του 2003, μέσα σε ένα χώρο 500 m2 πλήρως εξοπλισμένο, ξεκίνησε η παραγωγή με την κατασκευή του πρώτου φίλτρου αέρος DNA®, το οποίο προοριζόταν για το πολύ δημοφιλές στην Ελλάδα μοντέλο μοτοσυκλέτας, YAMAHA TDM 900.