H KTM Ενισχύει Την Αναβαθμισμένη KTM 390 ADVENTURE

Με Περισσότερο Ελεύθερο Πνεύμα Που Αναζητά Νέες Εξερευνήσεις Για Κάθε Επίπεδο Αναβάτη

Η KTM 390 ADVENTURE αποτελεί το σημείο αναφοράς στην κατηγορία με εξαιρετική αναλογία κιλών ανά ίππο, κορυφαία τεχνολογία και οδηγική ευκινησία.

Για το 2022 η KTM 390 ADVENTURE αποκτά φρέσκια εμφάνιση και μερικές αναβαθμίσεις στα σημεία που την φέρνουν ακόμα πιο κοντά στις μεγαλύτερες αδερφές της στην γκάμα των KTM ADVENTURE.

Προκειμένου να είναι ακόμα πιο ικανή να μεταφέρει τους αναβάτες της σε μέρη πέρα από τα συνηθισμένα μονοπάτια το μοντέλο του 2022 διαθέτει ηλεκτρονικές αναβαθμίσεις και συγκεκριμένα προσθήκη STREET και OFFROAD επιλογών στην λειτουργία του Traction Control. Επιλέγοντας OFFROAD αντί για STREET θα προσφέρει στην KTM σας θα προσφέρει ένα χαμηλότερο βαθμό επέμβασης ώστε να γίνει η χρήση στο χώμα ή στο βρεγμένο τερέν ευκολότερη.

H KTM Ενισχύει Την Αναβαθμισμένη KTM 390 ADVENTURE

Η KTM 390 ADVENTURE μπορεί με την νέα επιλογή να πιεστεί στο όριο εκτός δρόμου και ακόμα και αν οι συνθήκες προκαλέσουν σβήσιμο του κινητήρα η επιλογή OFFROAD TC θα παραμείνει ενεργή. Οι επιπλέον δυνατότητες του Traction Control κάνουν τις εξερευνήσεις ακόμα πιο εύκολες επιτρέποντας ταυτόχρονα στην KTM 390 ADVENTURE να υπερασπιστεί την θέση της στην κορυφή της κατηγορίας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και κορυφαία ηλεκτρονικά.

Επιτρέποντας στους αναβάτες να φτάσουν σε ακόμα πιο δύσβατα μέρη η KTM εξόπλισε την 2022 KTM 390 ADVENTURE με ακόμα πιο ανθεκτικούς τροχούς. Η διαδικασία κατασκευής των νέων ζαντών έχει βασιστεί σε πέντε ακτίνες αντί για έξι με την νέα διάταξη να έχει αυξημένη ακαμψία και ανθεκτικότητα.

Για το 2022 η εμφάνιση της KTM 390 ADVENTURE έρχεται ακόμα πιο κοντά στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες που παλεύουν με αμμόλοφους και ερήμους σε όλο τον πλανήτη. Θα είναι διαθέσιμη σε δυο χρωματικές επιλογές που θα αναδεικνύουν τις αιχμηρές σχεδιαστικές γραμμές της πολυδιάστατης adventure της KTM.

Οι έμπειροι αλλά και ταυτόχρονα σύγχρονοι εξερευνητές αναβάτες μπορούν επίσης να βρουν οδηγική ευχαρίστηση και διασκέδαση με την 2022 KTM 390 ADVENTURE. Για να αποδείξει αυτό το επιχείρημα η KTM επιστράτευσε την βοήθεια του πολυνίκη, στον σκληροτράχηλο αγώνα Baja, Quinn Cody και του παγκόσμιου ταξιδευτή Paolo Cattaneo οι οποίοι περιηγήθηκαν στην δικιά τους εξερεύνηση για ένα Σαββατοκύριακο.

Ζηλευτή απόδοση από τον κορυφαίο μονοκύλινδρο τετράχρονο κινητήρα προδιαγραφών Euro5 που παράγει 43 hp και 37 Nm ροπής. Επιπλέον το πλαίσιο βασίζεται στην τεχνογνωσία που συγκεντρώθηκε από εκατομμύρια αγωνιστικά χιλιόμετρα και διαθέτει το ιδανικό μείγμα ευκαμψίας, σταθερότητας, ελέγχου και συνολικής επίδοσης σε κάθε συνθήκη.

Η ξακουστή ευελιξία του μοντέλου συνδυάζεται με την ιδανική εργονομία που τοποθετεί τον αναβάτη στην καρδία της κίνησης της μοτοσυκλέτας. Η 2022 KTM 390 ADVENTURE μπορεί να κινηθεί στο χώμα το ίδιο ικανά με μια καθαρόαιμη offroad μοτοσυκλέτα ενώ με την ίδια ευκολία μπορεί να μεταμορφωθεί σε ιδανικό χιλιομετροφάγο ικανό να καταβροχθίσει μεγάλες αποστάσεις. Σε συνδυασμό με τα νέα γραφικά σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο όποια και είναι η διαδρομή που θα επιλέξετε να ακολουθήσετε.

KTM 390 ADVENTURE – ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
// Αναβαθμισμένα ηλεκτρονικά στον βασικό εξοπλισμό & OFFROAD TC για επιπλέον δυνατότητες εξερευνήσεων
// Ανθεκτικότεροι τροχοί για ακόμα πιο σκληρή χωμάτινη οδήγηση
// 43 hp & 37 Nm ροπής από τον τελευταίας γενιάς Εuro5 κινητήρα
// Κορύφαια ηλεκτρονικά στην κατηγορία με lean-angle sensitive ABS & TC
// Σχεδίαση πλαισίου και γεωμετρία εμπνευσμένη από το Dakar Rally
// Αφαιρούμενο υποπλαίσιο χωροδικτύωμα μόλις με τέσσερις βίδες συγκράτησης
// WP APEX ρυθμιζόμενες αναρτήσεις για ιδανικότερη συμπεριφορά σε κάθε τερέν.
// Εξαιρετικά φρένα BYBRE brakes με 320 και 280 mm δισκόπλακες, δικάναλο ABS
// 14.5l ρεζερβουάρ για εξαιρετική αυτονομία που αγγίζει τα 400 km
// Διαιρούμενες σέλες και ειδικά σχεδιασμένα πλαστικά που ενισχύουν την εργονομία των αναβατών.
// Εντελώς νέα γραφικά και ανανεωμένη εμφάνιση και για τις δυο χρωματικές επιλογές του 2022

Όλη η υπάρχουσα γκάμα των KTM PowerParts είναι συμβατή επιτρέπει στην 2022 KTM 390 ADVENTURE να γίνει ακόμα καλύτερη στις πιο ακραίες αναζητήσεις σας.

Η 2022 KTM 390 ADVENTURE θα φτάσει στο επίσημο δίκτυο συνεργατών το πρώτο τρίμηνο του 2022. Για περισσότερες πληροφορίες στο ktm.com