Οι μοτοσυκλέτες της Voge απέκτησαν τη δική τους επίσημη ιστοσελίδα στην Ελλάδα.

H Voge Motorcycles Στην Ελλάδα!

Καλωσορίστε το νέο premium brand μοτοσυκλετών που παροτρύνει την εξερεύνηση και την περιπέτεια, και αντιπροσωπεύει τη διασκέδαση, τη δυναμική και την ελευθερία. Είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε τα όρια;

Η εταιρεία Mototrend SA με χαρά ανακοίνωσε την διάθεση στη χώρα μας των μοτοσυκλετών της Voge που χαρακτηρίζονται από ποιότητα σε κάθε επίπεδο!

Η Voge Motorcycles δημιουργήθηκε από τη Loncin Industries Ltd, με απώτερο στόχο την κυριαρχία στην κατηγορία των πολυτελών μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού. Σε πρώτη φάση, η γκάμα της Voge περιλαμβάνει μοτοσυκλέτες Street και Street Adventure με μονοκύλινδρους και δικύλινδρους σε σειρά κινητήρες 300 και 500cc αντίστοιχα. Μοτοσυκλέτες με σημασία στη λεπτομέρειαμοναδικό φινίρισμα και συναρμογή υλικών, μοτοσυκλέτες που δημιουργήθηκαν για να κάνουν τη διαφορά και παράλληλα να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στην κατηγορία τους και όχι μόνο.

H Voge Motorcycles Στην Ελλάδα!

Από τις αρχές Μαΐου, η Voge Motorcycles ξεκινά την παρουσία της στην Ελληνική αγορά με 4 μοντέλα, τα street naked 300R/500R, το adventure 500DS και το modern classic 300AC, ενώ ένα μήνα αργότερα θα ακολουθήσει και το adventure 300DS. Όλα διαθέτουν δικάναλο ABS της Bosch, ασύμμετρα ψαλίδια, φρένα της Nissin (500cc), αναρτήσεις της KYB, φώτα τεχνολογίας LED και τα μηχανικά τους σύνολα χαρακτηρίζονται από 2 ΕΕΚ, τετραβάλβιδες κεφαλές και συστήματα ηλεκτρονικού ψεκασμού. Κοινό τους χαρακτηριστικό η απτή ποιότητα κατασκευής, που εγγυάται premium χαρακτήρα και μοναδική αξιοπιστία σε βάθος χρόνου.

Η Voge Motorcycles ήρθε για να προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό στη σχέση αξίας – τιμής και να δώσει τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να απολαμβάνει καθημερινά μετακίνηση σε άλλο επίπεδο!

«Δεν φτιάχνουμε μόνο μοτοσικλέτες. Δημιουργούμε πάθος, κυνηγάμε την ελευθερία, οδηγούμε προς το μέλλον. Μαζί». 

Together, we ride.

H Voge Motorcycles Στην Ελλάδα!

LONCIN: O μεγαλύτερος κατασκευαστής της Κίνας, με ετήσια παραγωγή 2,5 εκατομμυρίων μοτοσυκλετών, τριών εκατομμυρίων κινητήρων και 150.000 ATV, παράλληλα και το Νο 1 στις εξαγωγές, τόσο σε μονάδες όσο και σε τζίρο. Συνεργάζεται με τη BMW από το 2005 και αυτή τη στιγμή κατασκευάζει τα maxi scooter C 400 X/GT και τους δικύλινδρους κινητήρες των F 750/850/900 GS/R/XR, ενώ έχει προχωρήσει και σε στρατηγική συνεργασία με την Ιταλική MV AGUSTA αναλαμβάνοντας να κατασκευάσει για λογαριασμό της μια νέα σειρά μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού.

MOTO TREND SA: Εταιρεία με πολυετή παρουσία και εμπειρία στην αγορά μοτοσυκλετών. Δημιουργήθηκε το 1997 από ανθρώπους που ήδη δραστηριοποιούνταν στο χώρο για περισσότερα από 20 χρόνια.

Με ένα εκτενές δίκτυο αντιπροσώπων σε  όλη την Ελλάδα, η MOTO TREND SA διανέμει κάθε χρόνο χιλιάδες οχήματα, αντιπροσωπεύοντας τις μάρκες KYMCO και GEMINI MOTORS καθώς και πλήθος επώνυμων προϊόντων συντήρησης μοτοσυκλετών.

Με προσήλωση στην ικανοποίηση του πελάτη, καθώς και στην υποστήριξη μετά την πώληση, έχει θέσει σαν στόχο την εδραίωση της και στην αγορά των μοτοσυκλετών, προσφέροντας σύγχρονα και αξιόπιστα προϊόντα με τη νέα αυτή συνεργασία της.