Triumph Speed 400 / Scrambler 400X

Triumph: Καινούργια μοντέλα Speed 400 και Scrambler 400X

Οι Speed ​​400 και Scrambler 400 X είναι εδώ! Δύο ολοκαίνουργια μοντέλα που εντάσσονται στη γκάμα Triumph το 2024.

Γεννημένη μέσα από μια απαράμιλλη γραμμή αίματος, η roadster Speed ​​400 εντάσσεται στην πιο επιτυχημένη σειρά μοντέρνων κλασικών της Triumph, αυτή των Speed ​​Twin 900 και 1200, ενώ η Scrambler 400 X παίρνει τα στιβαρά σχεδιαστικά της στοιχεία από τις Scrambler 900 και 1200, με εκτός δρόμου καταγωγή που πηγαίνει πίσω στις πρώτες εργοστασιακές Scrambler της δεκαετίας του 1950.

Σχεδιασμένα από την αρχή με μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα κινητήρα στην καρδιά τους, αυτά τα νέα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια διασκεδαστική, ευέλικτη και γεμάτη σιγουριά οδήγηση για αναβάτες όλων των ηλικιών και επιπέδων εμπειρίας.

Μαζί, με κορυφαίες ικανότητες στην κατηγορία, τεχνολογία εστιασμένη στον αναβάτη και κορυφαία ποιότητα και λεπτομέρεια στην κατηγορία, και με υψηλό επίπεδο προδιαγραφών, μεγάλα διαστήματα σέρβις και ολοκληρωμένη εγγύηση, αυτά τα προσβάσιμα νέα μοντέλα αντιπροσωπεύουν απίστευτη σχέση ποιότητας-τιμής και φέρνουν το εμβληματικό στυλ, την ποιότητα και τις επιδόσεις Triumph σε μια εντελώς νέα γενιά αναβατών της Triumph.

Triumph Speed 400 / Scrambler 400X

ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟ DNA SPEED ΚΑΙ SCRAMBLER ΤΗΣ TRIUMPH

Έχοντας συλληφθεί και σχεδιαστεί στο Hinckley του Ηνωμένου Βασιλείου, αυτές οι δύο νέες προσθήκες στη σειρά μοντέρνων κλασικών έχουν αναπτυχθεί με την ίδια ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια όπως τα πιο διάσημα μοντέλα της Triumph. 

Είναι άμεσα αναγνωρίσιμα χάρη στις διαχρονικές σιλουέτες Triumph, τα σμιλεμένα ρεζερβουάρ και τα κλασικά προφίλ κινητήρα τους και έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν όλη την ποιότητα, την αίσθηση και την παρουσία των μεγαλύτερης χωρητικότητας συναδέλφων τους.

Παραδοσιακές πινελιές, όπως η χαρακτηριστική κυλινδροκεφαλή με ψύκτρες και οι παραδοσιακοί σφιγκτήρες κεφαλής εξάτμισης συνδυάζονται με σύγχρονες λεπτομέρειες όπως ο ανοδικός σιγαστήρας, τα έντονα γραφικά και η διακριτικά ενσωματωμένη τεχνολογία, όπως η κρυφή υγρόψυξη και η εξάτμιση με κρυφό πρωτεύοντα σιγαστήρα. Όλα συνδυάζονται για να προσφέρουν αυτό το αδιαμφισβήτητο μοντέρνο κλασικό στυλ Triumph.

Triumph Speed 400 / Scrambler 400X

Το φινίρισμα υψηλής ποιότητας και οι κομψές λεπτομέρειες συνεχίζονται με χαρακτηριστικά μαύρα καπάκια κινητήρα με βαφή πούδρας, τα σκληροτράχηλο χρυσό ανοδιωμένο πιρούνι, το χρώμα υψηλής ποιότητας και τις λεπτομέρειες του λογότυπου που διασφαλίζουν ότι το φινίρισμα σε αυτά τα νέα μοντέλα είναι κορυφαίο σε όλα τα επίπεδα.

Τα δίχρωμα σχέδια βαφής της Speed ​​400, το καθένα με ένα εξέχον γραφικό Triumph  στο ρεζερβουάρ, αντικατοπτρίζουν το δυναμικό στυλ roadster, με διαθέσιμα χρώματα Carnival Red, Caspian Blue και Phantom Black.

Για τον τονισμό του παντός δρόμου χαρακτήρα της Scrambler 400 X, υπάρχουν πολλά σκόπιμα και πρακτικά χαρακτηριστικά, όπως προστατευτικά για τον προβολέα, το ψυγείο και το κάρτερ, καθώς και οι χούφτες, μια μπάρα τιμονιού με μαξιλαράκι και ένα μακρύτερο μπροστινό φτερό.

Η Scrambler 400 X διατίθεται σε τρεις κομψούς και μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς, ο καθένας με τη χαρακτηριστική ρίγα και το τρίγωνο σήμα των Scrambler της Triumph: Matt Khaki Green και Fusion White, Carnival Red και Phantom Black, καθώς και επιλογή Phantom Black και Silver Ice.

Triumph Speed 400 / Scrambler 400X

Διαχρονικό σχεδιαστικό DNA Triumph με σύγχρονη στοιχεία:

 • Διαχρονικές σιλουέτες Triumph Roadster και Scrambler 
 • Χαρακτηριστικό σμιλεμένο ρεζερβουάρ με εσοχές γονάτων
 • Κλασικό προφίλ κινητήρα Triumph με τριγωνικό σήμα
 • Κυλινδροκεφαλή και σφιγκτήρες κεφαλής εξάτμισης με χαρακτηριστικές ψύκτρες
 • Σύγχρονο τελικό εξάτμισης με ανοδική κλίση
 • Υλικά και φινιρίσματα υψηλής ποιότητας
 • Κάθε μια διατίθεται σε μια επιλογή από τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων συγκεκριμένων για το μοντέλο

Triumph Speed 400 / Scrambler 400X

Ο ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΕΙΡΑΣ TR

Ο κινητήρας πήρε το όνομά του για να γιορτάσει την ιστορική σειρά των Triumph «Trophy», οι ρίζες της οποίας εντοπίζονται στις αγωνιστικές μονοκύλινδρες των αρχών του εικοστού αιώνα, και συγκεκριμένα στον αγώνα εκτός δρόμου Six Day Trial. Αυτός ο ολοκαίνουργιος μονοκύλινδρος κινητήρας 398κ.εκ με ψεκασμό καυσίμου και υγρόψυξη συνδυάζει το μοντέρνο κλασικό στυλ της Triumph με την τεχνολογία αιχμής για να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις με απόκριση, διασκεδαστική και χαρακτηριστική απόδοση, μαζί με έναν πλούσιο, χαρακτηριστικό ήχο εξάτμισης.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια τετραβάλβιδη, κυλινδροκεφαλή 2ΕΕΚ και έναν στροφαλοφόρο άξονα που έχει ζυγιστεί και ισορροπηθεί τέλεια για βελτιστοποίηση της αδράνειας για οδήγηση σε χαμηλή ταχύτητα. Επίσης ένα σύστημα βαλβίδων με βραχίονες ενεργοποίησης με χαμηλή παλινδρομική μάζα και επικαλύψεις DLC που μειώνουν την τριβή, συμβάλλει επίσης στην απόδοση αυτού εύστροφου κινητήρα, ο οποίος δίνει την αίσθηση μεγαλύτερου κυβισμού.

Το εξατάχυτο κιβώτιο προσφέρει ελαφριά, ακριβή επιλογή ταχυτήτων, με σχέσεις τέλεια απλωμένες για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτόν τον γεμάτο χαρακτήρα και ροπή κινητήρα.

Triumph Speed 400 / Scrambler 400X

Τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του ολοκαίνουργιου κινητήρα περιλαμβάνουν:

 • Κορυφαία στην κατηγορία μέγιστη ισχύ 40 PS και μέγιστη ροπή 37,5 Nm
 • Υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος, ξεπερνά τις εκπομπές ρύπων Euro 5
 • Κρυμμένη υγρόψυξη και επεξεργασμένες ψύκτρες
 • Χαρακτηριστικά μαύρα περιβλήματα κινητήρα με βαφή πούδρας
 • Συναρπαστική παροχή ισχύος γεμάτη απόκριση και χαρακτήρα 
 • Πλούσιος, χαρακτηριστικός ήχος εξάτμισης
 • Κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων

Η ΕΥΚΟΛΗ, ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ TRIUMPH

Με εργονομία σχεδιασμένη για βέλτιστη άνεση και έλεγχο, οι Speed 400 και Scrambler 400 X επωφελούνται από μια λεπτή μέση που συνδυάζεται με προσιτό ύψος σέλας 790 χλστ και 835 χλστ αντίστοιχα και χαμηλό βάρος 170 / 179 κιλά για εξασφάλιση εύκολου χειρισμού στις χαμηλές ταχύτητες και στους ελιγμούς με τα πόδια κάτω.

Και τα δύο μοντέλα επωφελούνται από τη δική τους διάταξη πλαισίου για το συγκεκριμένο μοντέλο, με νέο πλαίσιο, βιδωτό πίσω υποπλαίσιο και ψαλίδι από χυτό αλουμίνιο. Σε συνδυασμό με ρυθμίσεις ανάρτησης προσαρμοσμένες σε κάθε έκδοση, και τα δύο μοντέλα προσφέρουν την περίφημη εύκολη, ευέλικτη και δυναμική οδική συμπεριφορά της Triumph.

Η Speed 400 διαθέτει μεγάλο ανάποδο μπροστινό πιρούνι 43 χιλιοστών Big Piston, μονοσόκ πίσω ανάρτηση με εξωτερικό ρεζερβουάρ, ελαφρούς τροχούς 17 ιντσών και γεωμετρία και μεταξόνιο ειδικά για roadster. Η μοτοσυκλέτα παρέχει μια συναρπαστική και διαισθητική οδήγηση μαζί με μια άνετη, ουδέτερη θέση οδήγησης που εμπνέει εμπιστοσύνη σε αναβάτες όλων των μεγεθών και επιπέδων δεξιοτήτων. 

Τα ισχυρά ακτινικά μπροστινά φρένα τεσσάρων εμβόλων με δίσκο 300 χλστ και μεταλλικά σωληνάκια δίνουν αίσθηση και απόκριση για βελτιωμένη αυτοπεποίθηση του αναβάτη.

Triumph Speed 400 / Scrambler 400X

Η Scrambler 400 X διαθέτει μεγαλύτερο μεταξόνιο, μεγαλύτερη διαδρομή ανάρτησης, μεγαλύτερο μπροστινό τροχό 19 ιντσών και φαρδύ τιμόνι για μεγαλύτερη σταθερότητα και έλεγχο κατά την οδήγηση σε χαλαρές επιφάνειες, ενώ διαθέτει και πιο όρθια και επιβλητική θέση οδήγησης Scrambler. Ένα μεγαλύτερο πεντάλ φρένου από χυτό χάλυβα και τα μαρσπιέ υψηλής πρόσφυση που τοποθετούνται χαμηλότερα και φαρδύτερα προσφέρουν επίσης μια πιο φυσική όρθια θέση οδήγησης κατά την οδήγηση εκτός δρόμου, ενώ ένας μεγαλύτερος μπροστινός δίσκος φρένου 320 χλστ και η βελτιστοποιημένη σύνθεση τακακιών προσφέρουν καθησυχαστικά προοδευτική απόδοση πέδησης σε όλες τις συνθήκες.

Triumph Speed 400 / Scrambler 400X

Διασκεδαστική, με διαισθητική συμπεριφορά και αίσθηση εμπιστοσύνης

 • Ολοκαίνουργιο πλαίσιο με βιδωτό πίσω υποπλαίσιο και ψαλίδι από χυτό αλουμίνιο
 • Διαφορετική ρύθμιση και γεωμετρία για κάθε μοντέλο Speed 400 και Scrambler 400 X 
 • Η λεπτή μέση δημιουργεί ένα πιο προσιτό ύψος σέλας
 • Άνετη θέση οδήγησης που εμπλέκει τον αναβάτη για τη Speed 400, και πιο όρθια και επιβλητική θέση οδήγησης για τη Scrambler 400 X
 • Ανάποδο πιρούνι Big Piston διαμέτρου 43 χλστ
 • Μονοσόκ πίσω ανάρτηση με εξωτερικό ρεζερβουάρ
 • Βελτιστοποιημένη για σόλο ή συνεπιβάτη με ρυθμιζόμενη προφόρτιση πίσω ανάρτησης
 • Τετραπίστονη ακτινική δαγκάνα με μεταλλικά σωληνάκια
 • Μεγαλύτερο μεταξόνιο και πιο όρθια εργονομία για τη Scrambler 400 X

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗ

Προσθέτοντας την άνεση, τις επιδόσεις και την ασφάλεια του αναβάτη, τα μοντέλα Speed 400 και Scrambler 400 X μοιράζονται μερικές από τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες με επίκεντρο τον αναβάτη, προσαρμοσμένες για να ταιριάζουν σε κάθε μοντέλο.

Γκάζι ride-by-wire

Η διαχείριση κινητήρα Bosch με γκάζι ride-by-wire προσφέρει γραμμική και διαισθητική απόκριση στο γκάζι με προβλέψιμη απόδοση ισχύος για βελτιωμένη ικανότητα οδήγησης, ασφάλεια και έλεγχο.

Έλεγχος πρόσφυσης και ABS

Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και στα δύο μοντέλα είναι απενεργοποιήσιμο μέσω μιας απλής επιλογής, ώστε ο αναβάτης να μπορεί γρήγορα και εύκολα να απενεργοποιήσει την παρέμβαση.

Το ABS διπλού καναλιού της Bosch προσφέρει εξασφαλισμένο φρενάρισμα σε όλες τις συνθήκες για πρόσθετη ασφάλεια και ηρεμία και στη Scrambler 400 X μπορεί επίσης να απενεργοποιηθεί για βελτιωμένο έλεγχο κατά την οδήγηση εκτός δρόμου.

Κομψά νέα όργανα διπλής διάταξης

Τα καθαρά και σύγχρονα όργανα διπλού φορμά διαθέτουν μεγάλο αναλογικό ταχύμετρο και ενσωματωμένη οθόνη LCD που περιλαμβάνει ψηφιακό στροφόμετρο, ένδειξη υπολοίπου καυσίμου και εμφανή ένδειξη ταχύτητας, ευδιάκριτα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Όλες αυτές οι λειτουργίες είναι προσβάσιμες μέσω ενός διαισθητικού εύχρηστου κουμπιού κύλισης που είναι τοποθετημένο στο τιμόνι και η οθόνη είναι ακόμη και προενεργοποιημένη για να δείχνει την κατάσταση των θερμαινόμενων γκριπ που έχουν τοποθετηθεί αξεσουάρ, εάν υπάρχουν. Μια βολικά τοποθετημένη υποδοχή φόρτισης USB-C επιτρέπει τη φόρτιση εν κινήσει συσκευών που είναι τοποθετημένες στο τιμόνι, όπως smartphone και συστήματα πλοήγησης.

Triumph Speed 400 / Scrambler 400X

Συμπλέκτης υποβοήθησης ροπής

Αυτό το έξυπνο σύστημα μειώνει την προσπάθεια στο τράβηγμα της μανέτας του συμπλέκτη με συνεπακόλουθη μείωση της κούρασης κατά την οδήγηση με πολλές στάσεις, καθώς και βελτιώνει την εμπιστοσύνη και την ηρεμία του αναβάτη αποτρέποντας το κλείδωμα του πίσω τροχού κατά τη διάρκεια των κατεβασμάτων.

Ολοκληρωμένος φωτισμός LED

Σχεδιασμένος για απόδοση και παρουσία, ο ισχυρός προβολέας διαθέτει ένα χαρακτηριστικό φως ημέρας με την υπογραφή DRL Triumph, ενώ το πίσω φως περιλαμβάνει επίσης μια μοντέρνα φωτεινή υπογραφή μαζί με χυτούς οδηγούς φώτων και την επωνυμία Triumph. Λεπτά, σύγχρονα φλας ολοκληρώνουν το πακέτο.

Triumph Speed 400 / Scrambler 400X

Εργοστασιακά τοποθετημένη ασφάλεια

Τόσο η Speed 400 όσο και η Scrambler 400 X είναι εξοπλισμένες με κλειδαριά τιμονιού και αντικλεπτικό immobilizer ως στάνταρ. Το τσιπ αναμεταδότη που είναι ενσωματωμένο στο κλειδί ανάφλεξης διασφαλίζει ότι μόνο ο ιδιοκτήτης μπορεί να εκκινήσει τον κινητήρα.

Τα κυριότερα σημεία των προδιαγραφών περιλαμβάνουν:

 • Υψηλό επίπεδο τεχνολογίας με επίκεντρο τον αναβάτη για βελτίωση της απόδοσης και της ασφάλειας
 • Γκάζι  ride-by-wire για βελτίωση της ικανότητας οδήγησης, της ασφάλειας και του ελέγχου
 • Με δυνατότητα απενεργοποίησης του ελέγχου πρόσφυσης τόσο στη Speed 400 όσο και στη Scrambler 400 X
 • ABS δύο καναλιών (με δυνατότητα απενεργοποίησης στη Scrambler 400 X για χρήση εκτός δρόμου)
 • Συμπλέκτης υποβοήθησης ροπής
 • Κομψά νέα όργανα διπλής διάταξης
 • Ολοκληρωμένος φωτισμός LED
 • Immobilizer

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

Περισσότερα από 25 γνήσια αξεσουάρ είναι διαθέσιμα για τις Speed 400 και Scrambler 400 X. Από το στυλ και την άνεση έως τις αποσκευές και την ασφάλεια, και οι δύο μοτοσυκλέτες μπορούν να εξοπλιστούν με αξεσουάρ για να ταιριάζουν σε ένα ευρύ φάσμα αναγκών των αναβατών.

Οι ιδιοκτήτες μπορούν να διαμορφώσουν τη νέα τους μοτοσυκλέτα στον εύχρηστο διαδικτυακό διαμορφωτή ή μπορούν να αγοράσουν αξεσουάρ από οποιονδήποτε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Triumph — Όλα τα αξεσουάρ Triumph σχεδιάζονται και αναπτύσσονται χέρι-χέρι με τις μοτοσυκλέτες για να εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή και λειτουργία και καλύπτονται με την ίδια διετή εγγύηση απεριόριστων χιλιομέτρων.

Triumph Speed 400 / Scrambler 400X

ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΑΞΙΑ

Με κορυφαίες επιδόσεις, ασυναγώνιστη ποιότητα και χαμηλό κόστος λειτουργίας, αυτά τα συναρπαστικά νέα μοντέρνα κλασικά μοντέλα αντιπροσωπεύουν απίστευτη σχέση ποιότητας-τιμής.

Τόσο η Speed 400 όσο και η Scrambler 400 X θα έχουν ανταγωνιστικές τιμές έναντι των βασικών ανταγωνιστών σε κάθε αγορά, διασφαλίζοντας μια απίστευτα ελκυστική πρόταση αγοραστή τόσο από άποψη συνολικής αξίας, αλλά και αρχικής τιμής αγοράς.

Και τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν στην Ινδία από τον επόμενο μήνα και θα κυκλοφορήσουν σε όλες τις άλλες αγορές από τις αρχές του 2024, όταν ανακοινωθούν οι τιμές για αυτές τις αγορές.

Triumph Speed 400 / Scrambler 400X

Ασύγκριτη αξία:

 • Εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές
 • Κορυφαία απόδοση και ποιότητα
 • Κορυφαίο διάστημα σέρβις στην κατηγορία 16.000 χιλιομέτρων
 • Δύο χρόνια εγγύηση απεριόριστων χιλιομέτρων
 • Σε πώληση από τις αρχές του 2024

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Speed 400 Scrambler 400 X
Τύπος Υδρόψυκτος, 4βαλβιδος, 2ΕΕΚ, μονοκύλινδρος
Χωρητικότητα 398.15 κ.εκ.
Διάμετρος 89.0 χλστ
Διαδρομή 64.0 χλστ
Συμπίεση 12:1
Μέγιστη ισχύς 40 PS (29.4 kW) @ 8,000 σαλ
Μέγιστη ροπή 37.5 Nm @ 6,500 σαλ
Σύστημα Καυσίμου Ηλεκτρονικός ψεκασμός καυσίμου Bosch με ηλεκτρονικό έλεγχο γκαζιού
Εξάτμιση Ανοξείδωτο σύστημα κεφάλης διπλού περιβλήματος με σιγαστήρα από ανοξείδωτο χάλυβα
Τελική Μετάδοση Αλυσίδα X-ring
Συμπλέκτης Υγρός, πολύδισκος, ολίσθησης & υποβοήθησης
Κιβώτιο 6 σχέσεων

 

ΠΛΑΙΣΙΟ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Speed 400 Scrambler 400 X
ΠΛΑΙΣΙΟ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ
Πλαίσιο  Υβριδική ράχης/περίμετρου, από σωληνοειδή χάλυβας, βιδωτό πίσω υποπλαίσιο
Ψαλίδι Διπλό, κράματος αλουμινίου
Εμπρός Τροχός Από χυτό κράμα αλουμινίου, 10 ακτίνων, 17 x 3“ Από χυτό κράμα αλουμινίου, 10 ακτίνων, 19 x 2.5“
Πίσω Τροχός Από χυτό κράμα αλουμινίου, 10 ακτίνων, 17 x 4“ Από χυτό κράμα αλουμινίου, 10 ακτίνων, 17 x 3.5“
Ελαστικά Metzeler Sportec M9RR Metzeler Karoo Street
Διαστάσεις Εμπρός Τροχού 110/70 R17 100/90 R19
Διαστάσεις Πίσω Τροχού 150/60 R17  140/80 R17
Εμπρός Ανάρτηση Ανάποδο πιρούνι Big Piston 43 χλστ
140 χλστ διαδρομή τροχού
Ανάποδο πιρούνι Big Piston 43 χλστ
140 χλστ διαδρομή τροχού
Πίσω Ανάρτηση Μονόσοκ αερίου με εξωτερικό ρεζερβουάρ και ρύθμιση προφόρτισης.

Διαδρομή τροχού 130 χλστ 

Μονόσοκ αερίου με εξωτερικό ρεζερβουάρ και ρύθμιση προφόρτισης.

Διαδρομή τροχού 150 χλστ

Εμπρός Φρένα Σταθερός δίσκος 300 χλστ,
τετραπίστονη ακτινική δαγκάνα, ABS
Σταθερός δίσκος 320 χλστ,
τετραπίστονη ακτινική δαγκάνα, ABS
Πίσω Φρένα Σταθερός δίσκος 230 χλστ, πλευστή δαγκάνα, ABS Σταθερός δίσκος 230 χλστ, πλευστή δαγκάνα, ABS
Όργανα Αναλογικό ταχύμετρο με ενσωματωμένη οθόνη LCD πολλαπλών λειτουργιών

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΗ

Speed 400 Scrambler 400 X
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΗ
Μήκος 2056 χλστ 2117 χλστ
Πλάτος (Τιμόνι) 795 χλστ 825 χλστ
Ύψος (Χωρίς Καθρέφτες) 1075 χλστ 1190 χλστ
Ύψος Σέλας  790 χλστ 835 χλστ
Μεταξόνιο 1377 χλστ 1418 χλστ
Γωνία Κάστερ 24.6° 23.2°
Ίχνος 102 χλστ 108 χλστ
Υγρό Βάρος* 170 κιλά 179 κιλά
Χωρητικότητα Ρεζερβουάρ 13 λίτρα

*(90% καύσιμο – μάζα σε κατάσταση λειτουργίας)

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΕΣ ΡΥΠΩΝ

Speed 400 Scrambler 400 X
Κατανάλωση Καυσίμου (Τα νούμερα θα οριστικοποιηθούν με το τελικό ομολογκάρισμα)
Εκπομπές CO2