triumph-chrome-collection

Triumph Chrome Collection

Φωτογραφίες Και Video!

Triumph Chrome Collection: Δέκα εμβληματικές μοτοσυκλέτες, κάθε μια με όμορφο και μοναδικό νέο σχέδιο χρωμίου.

Triumph Chrome Collection, εμπνευσμένες από την κλασική custom εμφάνιση, όμορφα εκτελεσμένη από τις παγκοσμίου επιπέδου ομάδες σχεδίασης και κατασκευής της Triumph.

Αυτή η απλά εκπληκτική γκάμα από δέκα εμβληματικές μοτοσυκλέτες Triumph έκδοσης χρωμίου είναι μια γιορτή του χειροποίητου στιλ και της παράδοσης.

Φημισμένη για το εξαιρετικό φινίρισμα και τις λεπτομέρειες, η συναρπαστική σειρά Triumph Chrome Collection Modern Classic και Rocket 3 Chrome Edition ενισχύει τη θέση του Αγγλικού εργοστασίου ως αληθινού ηγέτη σε αυθεντικό χαρακτήρα και στιλ.

Διαθέσιμη για ένα μόνο χρόνο, κάθε μοτοσυκλέτα Triumph Chrome Collection προβάλλει τέλεια την τέχνη και τις ικανότητες των αφοσιωμένων ομάδων που έχουν τελειοποιήσει την ικανότητα του φινιρίσματος χρωμίου για πολλά χρόνια.

Όμορφα και ευαίσθητα ενσωματωμένα σε καθεμία από αυτές τις δέκα εμβληματικές μοτοσυκλέτες, οι αναβάτες των Chrome Edition μπορούν να απολαύσουν τις συναρπαστικές επιδόσεις, τον ουδέτερο χειρισμό και τις σύγχρονες ικανότητες της σειράς τελευταίας γενιάς, που ενισχύονται από μια πραγματικά αποκλειστική custom εμφάνιση.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ. ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ. ΟΜΟΡΦΗ.

Ένα αποκλειστικό κιτ αξεσουάρ Chrome Edition είναι επίσης διαθέσιμο για κάθε μοντέλο για να προσθέσεις ακόμα πιο ξεχωριστό στιλ.