Triumph Speed Twin Breitling περιορισμένης παραγωγής

Παρουσιάζουμε μια συναρπαστική νέα συνεργασία μεταξύ της Breitling και της Triumph Motorcycles, με μια πραγματικά μοναδική premium περιορισμένη έκδοση του κορυφαίου στην κατηγορία Speed Twin της Triumph και του ξεχωριστού ρολογιού Top Time της Breitling για το 2022.

Και οι δύο παγκοσμίως γνωστές για την ακρίβεια, την ποιότητα και το στιλ τους, όσο και καινοτόμες στους κλάδους τους, με τη Breitling να έχει διαδραματίσει πρωτοποριακό ρόλο στην ανάπτυξη του σύγχρονου χρονογράφου, και την Triumph να έχει ανεξίτηλη επίδραση στη διαμόρφωση της εξέλιξης της μοτοσυκλέτας.

Με απαράμιλλη κληρονομιά και ατελείωτο πάθος για μηχανική αριστεία, απόδοση και ομορφιά, αυτή η νέα συνεργασία καταδεικνύει την κοινή φιλοδοξία της Breitling και της Triumph που αγκαλιάζει το μέλλον με ακλόνητη εστίαση στην τελειότητα στην κίνηση.

Γεννημένες από μια κοινή φιλοσοφία τολμηρού και πρωτότυπου σχεδιασμού, και την έφεση για δεξιοτεχνία σε ότι αφορά τη μηχανική ακρίβεια, αυτές οι δύο όμορφες εκδόσεις Triumph Breitling συνδυάζουν αυτές τις βασικές αξίες.

Περιορισμένη έκδοση Triumph Speed Twin Breitling 

Όμορφη
.  Στιλάτη και ξεχωριστή βαφή έκδοσης Breitling, που ενσωματώνει ένα μοναδικό Πολυχρωματικό Μπλε ταιριαγμένο με το γνήσιο χρώμα της Triumph Thunderbird του 1951.
.  Χειροποίητα βαμμένες ρίγες
.  Μοναδικά πολυτελή χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες, που περιλαμβάνουν:

– προσαρμοσμένες προσόψεις οργάνων με στιλιστικά στοιχεία από το σχέδιο του ρολογιού
– μοναδική διάτρητη μαύρη σέλα με ραμμένες λεπτομέρειες
– κατεργασμένες λεπτομέρειες κινητήρα τύπου billet με σήμανση

Πολυτελής

.  Πλήρως ρυθμιζόμενα διπλά αμορτισέρ piggy-back Öhlins πίσω ανώτερων προδιαγραφών με γυαλιστερά μαύρα ελατήρια, μοναδικά στην έκδοση Speed ​​Twin Breitling
.  Όλες οι αναβαθμίσεις της Speed ​​Twin 2021 τελευταίας γενιάς, συμπεριλαμβανομένων της μεγαλύτερης ισχύος και της υψηλότερης απόδοσης, των φρένων, της ανάρτησης και των ελαστικών υψηλότερων προδιαγραφών, της βελτιωμένης τεχνολογίας και του ακόμη πιο όμορφου στιλ και λεπτομερειών.

Αποκλειστική

.  Περιορισμένη σε 270 κομμάτια Breitling edition παγκοσμίως
.  Κάθε μοτοσυκλέτα μοναδική με ατομικά αριθμημένο καβαλέτο
.  Πιστοποιητικό αυθεντικότητας υπογεγραμμένο από τον CEO της Triumph Nick Bloor και τον CEO της Breitling Georges Kern
.  Ευκαιρία αγοράς ενός χρονογράφου Breitling Top Time Triumph περιορισμένης έκδοσης με εξατομικευμένο αντίστοιχο αριθμό έκδοσης

Μοναδικό και όμορφο Πολυχρωματικό Μπλε σχέδιο

Συμπληρώνοντας τη μπλε και μαύρη πρόσοψη του χρονομέτρου Breitling Speed ​​Twin edition, το όμορφο Πολυχρωματικό Μπλε της νέας έκδοσης Breitling Speed ​​Twin εμπνεύστηκε από το θρυλικό μπλε Triumph Thunderbird 6T, όπως απαθανατίστηκε από την Triumph του Marlon Brando στην εμβληματική ταινία «The Wild One» του 1953.

Το χρώμα ταιριάχτηκε με τη χρήση φασματογράφου πάνω σε ένα πρωτότυπο δειγματοληπτικό βιβλίο εργοστασιακών χρωμάτων της Triumph της δεκαετίας του 1950, χρησιμοποιώντας ένα άριστης κατάστασης τσιπ χρώματος της αρχικής βαφής της Thunderbird. Το Πολυχρωματικό Μπλε είναι ένα προσαρμοσμένο μικτό χρώμα, μασκαρισμένο στο χέρι και βαμμένο με ασορτί μαύρη ρίγα και γραφή Breitling. Αυτό το μοναδικό σχέδιο περιορισμένης έκδοσης συμπληρώνεται από εξαιρετικές λεπτομέρειες ζωγραφισμένες στο χέρι που εφαρμόζει ο κορυφαίος καλλιτέχνης της ομάδας βαφής της Triumph, Gary Devine, και ένα πλαϊνό πάνελ και μπολ προβολέα σε χρώμα Jet Black.

Πολυτελείς προδιαγραφές

Αυτή η πολύ ειδική έκδοση έρχεται με πλήρως ρυθμιζόμενα διπλά πίσω αμορτισέρ piggy-back Öhlins, με γυαλιστερά μαύρα ελατήρια και όλες τις αναβαθμίσεις της τελευταίας γενιάς Speed ​​Twin, όπως περισσότερη ισχύ και υψηλότερη απόδοση, φρένα, ανάρτηση και ελαστικά υψηλότερων προδιαγραφών, βελτιωμένη τεχνολογία και ακόμη πιο όμορφες λεπτομέρειες.

Μοναδικές λεπτομέρειες κινητήρα

Η Speed ​​Twin Breitling περιορισμένης έκδοσης διαθέτει διακοσμητικά συμπλέκτη και εναλλάκτη αλουμινίου με μηχανική επεξεργασία Billet, με διακριτικό σκούρο ανοδιωμένο φινίρισμα. Ειδικά για τα μοντέλα της έκδοσης Breitling, η εξαιρετικά επεξεργασμένη επωνυμία Breitling παρέχει πρόσθετη ιδιαιτερότητα.

Αποκλειστική πολυτελής δερμάτινη σέλα

Διάτρητη μαύρη δερμάτινη σέλα με ραφές σε γκρι αντίθεση, που συμπληρώνει το λουράκι ρολογιού Breitling edition, με φουσκωτές ραβδωτές λεπτομέρειες και μαύρη λεπτομέρεια μονής ραφής με κομψό κεντημένο σήμα Breitling “B”.

Προσαρμοσμένες προσόψεις οργάνων Speed Twin Breitling

Αναπτυγμένη σε συνεργασία με την Breitling, η μοτοσυκλέτα περιορισμένης έκδοσης διαθέτει όμορφες μοναδικές προσόψεις οργάνων με στιλιστικά στοιχεία από το καντράν ρολογιού Breitling Top Time Triumph.

Περιορισμένη σε 270 σε όλο τον κόσμο

Αυστηρά περιορισμένη σε 270 μοτοσυκλέτες σε όλο τον κόσμο, κάθε Speed ​​​​Twin έκδοσης Breitling είναι εντελώς μοναδική, διαθέτει ένα ατομικά αριθμημένο καβαλέτο τιμονιού και καθεμία από αυτές θα συνοδεύεται από ένα μοναδικό πιστοποιητικό αυθεντικότητας, υπογεγραμμένο από τον CEO της Triumph Motorcycles, Nick Bloor και τον Georges Kern, CEO της Breitling. Ο περιορισμένος αριθμός 270 διαθέσιμων κομματιών γιορτάζει τον παράλληλο δικύλινδρο κινητήρα 270 μοιρών της διάσημης Speed ​​​​Twin. Όλοι οι κάτοχοι Speed ​​​​Twin Breitling Limited Edition θα έχουν επίσης τη μοναδική δυνατότητα (εάν ζητηθεί έως τις 22 Ιουνίου 2022 / πρώτη ιδιοκτησία) να αγοράσουν τον δικό τους χρονογράφο Breitling Top Time Triumph περιορισμένης έκδοση με εξατομικευμένο αντίστοιχο αριθμό έκδοσης.