Yamaha Tricity 300

Νέο Yamaha Tricity 300: Αλλάζει Την Καθημερινότητα Σας.

Είστε έτοιμοι να αλλάξετε την καθημερινότητά σας; Καλωσορίστε το νέο Yamaha Tricity 300 που οδηγείται με δίπλωμα αυτοκινήτου!

Το Yamaha Tricity 300 είναι έτοιμο να αλλάξει την καθημερινότητά σας. Ο τρίτροχος σχεδιασμός του χαρίζει μια νέα αίσθηση σταθερότητας και ευελιξίας, ενώ το χαμηλό του βάρος, ο 300 κ. εκ. κινητήρας τεχνολογίας Blue Core και ο sport σχεδιασμός του, το καθιστούν ιδανικό μέσο μετακίνησης στην πόλη.

Σε μια εποχή που ο χρόνος είναι πολύτιμος αλλά η κίνηση στους δρόμους αυξάνεται, που η ασφάλεια προέχει και η κομψότητα αποτελεί κριτήριο επιλογής του μέσου μετακίνησης, το νέο Yamaha Tricity 300 συνδυάζει την οικονομία καυσίμου λόγω της αυξημένης αποδοτικότητας και του χαμηλού βάρους, και την ευελιξία που προσφέρει ένα τρίτροχο scooter, την πρακτικότητα χάρη στους ευρύχωρους χώρους αποθήκευσης, την ασφάλεια με το νέο, πρωτοποριακό αυτόματο σύστημα στήριξης Standing Assist και το απαράμιλλο φινίρισμα υψηλής ποιότητας της Yamaha, που ολοκληρώνεται με τα νέα, εξελιγμένα όργανα LCD.

Όλος ο σχεδιασμός αυτού του μοναδικού μοντέλου Urban Mobility έχει σκοπό να κάνει τις καθημερινές μετακινήσεις σας απλές, εύκολες και διασκεδαστικές. Οι διπλοί μπροστινοί τροχοί με κλίση χαρίζουν καλύτερο κράτημα για ομαλό στρίψιμο, ενώ το ελαφρύ τιμόνι και το μικρό πλάτος διευκολύνουν την οδήγηση σε δρόμους με συμφόρηση.

Τα σημαντικότερα στοιχεία του Yamaha Tricity 300 

  • Τρίτροχο μοντέλο Urban Mobility με γονίδια Tricity

Με το Tricity 300 η Yamaha ανοίγει τον κόσμο του Urban Mobility σε ένα ευρύτερο κοινό. Με δυναμικό στυλ και ευέλικτη απόδοση, σε συνδυασμό με κορυφαίες στην κατηγορία του προδιαγραφές και φιλική προς το χρήστη τεχνολογία, αυτό το νέο τρίτροχο scooter δίνει σε πολύ περισσότερους οδηγούς τη δυνατότητα να μετακινηθούν ελεύθερα στην πόλη, καθώς μπορεί να το οδηγήσει οποιοσδήποτε διαθέτει δίπλωμα αυτοκινήτου κατηγορίας Β.

  • Οικονομικός και υψηλής απόδοσης κινητήρας BLUE CORE 300 κ. εκ.

Το Tricity 300 είναι εξοπλισμένο με τον υψηλής απόδοσης οικονομικό κινητήρα BLUE CORE 300 κ.εκ., θέτοντας νέα πρότυπα στον κόσμο του Urban Mobility. Ο υδρόψυκτος μονοκύλινδρος τετράχρονος κινητήρας παράγει άφθονη ισχύ για μεγαλύτερες αποστάσεις στην εθνική οδό, ενώ με την υψηλή και ομαλή ροπή στις χαμηλές στροφές και το βελτιστοποιημένο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, απλώς βάζετε μπροστά και φεύγετε!

  • Standing Assist System

Η μετακίνηση στην πόλη, ειδικά σε δρόμους με κίνηση, περιλαμβάνει συνήθως πολλές στάσεις και εκιννήσεις. Για το λόγο αυτό, η Yamaha ανέπτυξε το σύστημα στήριξης Standing Assist για μεγαλύτερη ευκολία όταν σταματάτε σε φανάρια ή διασταυρώσεις.

  • Ελαφρύτερο στην κατηγορία του / αυτονομία

Το Tricity 300 είναι σχεδιασμένο για να σας προσφέρει το χαμηλό βάρος και την ευελιξία ενός scooter μαζί με την επιπλέον αίσθηση σιγουριάς και σταθερότητας που χαρίζουν οι τρεις τροχοί. Εκτός από το είναι το πιο ελαφρύ scooter στην κατηγορία του, είναι και ένα από τα μοντέλα με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Παράλληλα, με το ρεζερβουάρ 13 λίτρων και το αεροδυναμικό αμάξωμα και ανεμοθώρακα, είναι η πιο έξυπνη επιλογή για μεγάλα ταξίδια.

  • Μεγάλος χώρος αποθήκευσης

Εκτός από το σπορ παρουσιαστικό, το κομψό αμάξωμα και τις μοναδικές προδιαγραφές, το δυναμικό Tricity 300 είναι επίσης ένα εξαιρετικά πρακτικό και λειτουργικό scooter. Προσφέρει χώρο αποθήκευσης για δύο κράνη full- face ή ένα κράνος full-face και έναν χαρτοφύλακα Α4 και μπορείτε να χειρίζεστε την ανάφλεξη και τις κλειδαριές με το βολικό Smart Key. Για τις συσκευές σας, υπάρχει μια πρίζα DC στο μπροστινό πλαίσιο.

  • Όργανα LCD και φινίρισμα υψηλής ποιότητας

Το Tricity 300 είναι ένα όχημα ανώτερης κατηγορίας, με ποιοτική εμφάνιση και απαράμιλλο φινίρισμα. Οι κορυφαίες στην κατηγορία του προδιαγραφές περιλαμβάνουν πίνακα οργάνων τύπου μοτοσικλέτας που εμφανίζει τις βασικές πληροφορίες με σαφή και κατανοητό τρόπο. Υπάρχουν ενδεικτικές λυχνίες για το ABS, το σύστημα στήριξης Standing Assist, το TCS και τη θερμοκρασία αέρα περιβάλλοντος, με μια χρήσιμη προειδοποίηση που ανάβει όταν η θερμοκρασία είναι 3oC ή χαμηλότερη.

  • Δισκόφρενα μεγάλης διαμέτρου

Yamaha Tricity 300

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά Yamaha Tricity 300 

Κινητήρας Τύπος κινητήρα Μονοκύλινδρος, τετράχρονος, Υγρόψυκτος, SOHC,

τετραβάλβιδος Κυβισμός 292κ.εκ. Διάμετρος x Διαδρομή 70.0 χλστ. x 75.9 χλστ.

Σχέση συμπίεσης 10.9 : 1 Μέγιστη ισχύς 20.6 kW @ 7,250 σ.α.λ.

Μέγιστη ροπή 29.0 Nm @ 5,750 σ.α.λ. Σύστημα λίπανσης Υγρό κάρτερ

Σύστημα καυσίμου Ψεκασμός καυσίμου Σύστημα ανάφλεξης TCI

Σύστημα εκκίνησης Ηλεκτρική Σύστημα μετάδοσης Αυτόματο με τραπεζοειδή ιμάντα

Κατανάλωση καυσίμου 3.3 l/100km Εκπομπές CO77 g/km

Πλαίσιο 

Σύστημα εμπρός ανάρτησης Διπλό τηλεσκοπικό πιρούνι Διαδρομή εμπρός 100 χλστ.

Σύστημα πίσω ανάρτησης Αιωρούμενο συγκρότημα μετάδοσης Διαδρομή πίσω 84 χλστ.

Εμπρός φρένο Υδραυλικό δισκόφρενο, Ø267 χλστ. Πίσω φρένο Υδραυλικό μονό δισκόφρενο, Ø267 χλστ.

Εμπρός ελαστικό 120/70-14M/C 55P χωρίς σαμπρέλα Πίσω ελαστικό 140/70-14M/C 62P χωρίς σαμπρέλα

Διαστάσεις 

Συνολικό μήκος 2,250 χλστ. Συνολικό πλάτος 815 χλστ.

Συνολικό ύψος 1,470 χλστ. Ύψος σέλας 795 χλστ.

Μεταξόνιο 1,595 χλστ. Ελάχιστη απόσταση από το έδαφος 130 χλστ.

Βάρος πλήρες υγρών 239kg Χωρητικότητα Δοχείου Καυσίμου 13 λίτρα

Διαθέσιμα χρώματα: Nimbus Grey, Tech Kamo, Gunmetal Grey 

To Tricity 300 θα διατίθεται από τις επόμενες ημέρες στο Δίκτυο Επίσημων Συνεργάτων Yamaha από 8.290€. 

Όπως και όλα τα μοντέλα Yamaha, το νέο Tricity 300 διατίθεται σε πλούσια πακέτα εξοπλισμού Sport pack, Urban pack και Winter pack και όπως όλα τα μοντέλα Yamaha, συμπληρώνονται από μια πλούσια ποικιλία προαιρετικά διαθέσιμων Αξεσουάρ που μπορείτε να προμηθευτείτε από το Δίκτυο Επίσημων Συνεργατών Yamaha: https://www.yamaha- motor.eu/gr/el/dealer-locator/ 

Περισσότερα: 

https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/scooters/urban- mobility/tricity-300-2020/