Στις 22 Μαίου στην Αθήνα επιστρέφει το Distinguished Gentleman’s Ride

Η διοργάνωση The Distinguished Gentleman’s Ride επιστρέφει στις 22 Μαίου και στην Αθήνα.

Με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για την καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη, το Distinguished Gentleman’s Ride ιδρύθηκε στο Sydney από τον Mark Hawwa το 2012. Ο Hawwa εμπνευσμένος από τον Don Draper των Mad Men που οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του φορώντας ένα κλασικό κοστούμι, σκέφτηκε την ιδέα να κάνει αυτό το στιλ “κίνημα”.

Από την έναρξή του, το The Distinguished Gentlemen’s Ride έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες χώρες, πόλεις και κωμοπόλεις χρόνο με τον χρόνο. Το 2021, περισσότεροι από 65.000 αναβάτες πήραν τις κλασικές και vintage μοτοσικλέτες τους και οδήγησαν σε περισσότερες από 2000 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Φέτος η έναρξη θα γίνει στο δημαρχείο των Αθηνών με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων. Η συνάντηση είναι στην πλατεία Κοτζία στις 17:00 και την έναρξη θα δώσει ο Δήμαρχος Αθηνών Κος Κώστας Μπακογιάννης.

Η μοτοπορεία των καλοντυμένων μοτοσικλετιστών  θα περάσει από κλασικές περιοχές της πόλης, την Πλατεία Συντάγματος και τις στήλες του Ολυμπίου Διός μέχρι να καταλήξει στο πάρκινγκ της κορυφής του Λυκαβηττού με μουσικό φινάλε λαιβ μπάντας.

Φορέστε τα καλά σας και ελάτε να απολαύσετε ένα ξεχωριστό κυριακάτικο απόγευμα στο κέντρο της πόλης.

Δηλώστε συμμετοχή και στο www.gentlemansride.com