Ducati Multistrada V4S 2022

Ducati Multistrada V4S 2022

Με αναρτήσεις χαμηλώματος

Η Ducati παρουσίασε ένα νέο λευκό χρώμα για την Multistrada V4S του 2022 συμπεριλαμβανομένων και δυο σημαντικών αναβαθμίσεων στο ηλεκτρονικό της οπλοστάσιο.

Η Ducati Multistrada V4S αποτελεί την επιτομή της τεχνολογίας στην παγκόσμια βιομηχανία των δυο τροχών. Μια μοτοσυκλέτα που έχει την ικανότητα να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε οδική ή/και οδηγική κατάσταση με απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά.

Ducati Multistrada V4S 2022

Στο ηλεκτρονικό πακέτο της Ducati Multistrada V4S 2022 προστίθεται μια νέα ημιαυτόματη λειτουργία της ηλεκτρονικής ανάρτησης, που ονομάζεται Minimum Preload. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει να μειώσετε το ύψος της μοτοσυκλέτας και καθιστά ευκολότερο και ασφαλέστερο να τοποθετείτε τα πόδια σας στο έδαφος κατά τη χρήση στην πόλη ή όταν κάνετε ελιγμούς με χαμηλή ταχύτητα, ειδικά με συνεπιβάτη.

Από την άλλη μεριά έχουμε μια αναβάθμιση του λογισμικού στο σύστημα multimedia που αφορά την αλληλεπίδραση μεταξύ αναβάτη και μοτοσυκλέτας, ένα στοιχείο που επικεντρώνεται κυρίως στη χρηστικότητα της μοτοσυκλέτας σύμφωνα με την Ducati.

Ducati Multistrada V4S 2022

Το νέο πακέτο αναβαθμίσεων είναι διαθέσιμο τόσο στις νέες μοτοσυκλέτες όσο και δωρεάν για όσους διαθέτουν ήδη ένα Multistrada V4S του 2021.