Έφτασε η Νέα Kawasaki KX250 2023

Η Kawasaki KX250 είναι δοκιμασμένη σε πρωταθλήματα ανά τον κόσμο. Γίνε ο επόμενος πρωταθλητής. Γίνε ο επόμενος ήρωας. Γίνε ο επόμενος θρύλος. Με την Kawasaki KX250, η ώρα είναι τώρα.

Kawasaki KX250, με ισχυρότερο τετράχρονο κινητήρα 249 κ.εκ., αναβαθμισμένες ρυθμίσεις μπροστινής και πίσω ανάρτησης που συμβάλλουν στη βελτίωση της συμπεριφοράς στις στροφές, νέο μοτίβο ελαστικών και μεγαλύτερη διάσταση πίσω ελαστικού προσφέρουν αυξημένη πρόσφυση και ταιριάζουν με την αυξημένη ισχύ του κινητήρα.

kawasaki-KX250-2023 kawasaki-KX250-2023

Κύρια Χαρακτηριστικά

Οι ισχυρότερες επιδόσεις σε όλο το φάσμα στροφών μεταφράζονται σε ταχύτερους χρόνους γύρου και καλύτερες επιδόσεις στο holeshot. Εκτός από τη μεγαλύτερη απόδοση του κινητήρα, ένας μακρύτερος σωλήνας εξαγωγής (από 457 mm σε 557 mm) προσφέρει αυξημένη ροπή στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, ενώ οι μηχανικοί του Akashi εξασφάλισαν επίσης ότι ο προηγμένος χρονισμός ανάφλεξης ταιριάζει με τις αλλαγές στον κινητήρα.

Όσον αφορά την αίσθηση ισχύος, ένας νέος μαγνητικός ρότορας με αυξημένη ροπή αδράνειας (9,5 kg-cm2 σε 10,0 kg-cm2) συμβάλλει σε μια πιο φιλική προς τους αγωνιζόμενους απόδοση ισχύος.

Νέες αναβαθμίσεις των ρυθμίσεων της μπροστινής και της πίσω ανάρτησης συμβάλλουν στη βελτίωση των ελιγμών. Κατά την είσοδο στις στροφές, η καλύτερη πληροφόρηση προς τον αναβάτη που παρέχει η εμπρόσθια ανάρτηση συμβάλλει σε μια πιο σταθερή αίσθηση.

kawasaki-KX250-2023

Η αυξημένη απόδοση πρόσφυσης στο έδαφος διευκολύνει τη διατήρηση της επιλεγμένης γραμμής μέσα στη στροφή. Μετά την έξοδο από τη στροφή, οι βελτιωμένες ρυθμίσεις της πίσω ανάρτησης συμβάλλουν στην ισχυρότερη επιτάχυνση. Όπως και στο Kawasaki KX450, ο υδραυλικός συμπλέκτης προσφέρει πιο άμεση αίσθηση και ελαφρύτερη πίεση στη μανέτα.
Τα ελαστικά Dunlop MX33 προσφέρουν αυξημένη πρόσφυση που ταιριάζει με την αυξημένη ισχύ του κινητήρα. Ένα φαρδύτερο πίσω ελαστικό 110/90-19 συμβάλλει στην αυξημένη πρόσφυση του πίσω τροχού.

Το πλαίσιο με βάση το μεγαλύτερο Kawasaki KX450 (εξέλιξη της τρέχουσας σχεδίασης) και το ψαλίδι δανεισμένο από το μεγαλύτερο KX450 προσφέρουν βελτιωμένο χειρισμό και αυξημένη πρόσφυση του πίσω τροχού. Διαθέτει μίζα που σε κάθε περίπτωση κάνει την εκκίνηση του κινητήρα παιχνίδι.

kawasaki-KX250-2023

Νέο κουστούμι με σχεδιαστικά όμοιο με το μεγαλύτερο KX450 διαθέτει μακριές, λείες επιφάνειες και μια πιο επίπεδη γραμμή ρεζερβουάρ-καθίσματος που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την κίνηση και τον έλεγχο του αναβάτη.

Το νέο Kawasaki KX250 2023 έρχεται σε χρωματισμό Lime Green και με προτεινόμενη δελεαστική αγωνιστική τιμή πώλησης στα €8.595.