SYM-e-mio_50

SYM e-MIO 50

Αποτελεσματικό, ηλεκτρικό και χρηστικό!

Το ηλεκτρικό scooter της SYM, eMIO 50, παρά τις ιδιαίτερα μικρές και βολικές διαστάσεις του, επιτυγχάνει να προσφέρει στον αναβάτη του ένα αντιστρόφως ανάλογο με το μέγεθός του ποσοστό χρηστικότητας.

Χάρη στην έξυπνη σχεδίασή του, την τεχνολογία και την τεράστια τεχνογνωσία του εργοστασίου της SYM, το eMIO 50 αποτελεί μία από τις πιο ελκυστικές επιλογές στον τομέα της μικροκινητικότητας.

Ο hub motor ηλεκτρικός κινητήρας του επιτυγχάνει μέγιστη τελική τα 45km/h, με δυνατότητα οδήγησης με δίπλωμα μοτοποδηλάτου (ΑΜ) ή αυτοκινήτου (Β)*. Η ισχύς είναι στα 2260W, ενώ προσφέρει και τρία προγράμματα λειτουργίας (Power, Dynamic και Eco).

Το εξαιρετικά μικρό βάρος του SYM e-MIO 50 και το χαμηλό ύψος σέλας το καθιστούν ένα από τα πλέον φιλικά scooter, ανεξαρτήτως σωματότυπου αναβάτη, ενώ οι τροχοί διάστασης 10” του χαρίζουν ένα υψηλό ποσοστό ευελιξίας και ευκολίας στην οδήγηση.

Από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του SYM e-MIO 50 είναι το μεγάλο και επίπεδο πάτωμα, το οποίο σε συνδυασμό με το γάντζο για να μπορεί ο αναβάτης να κρεμάσει αποσκευές και το ντουλαπάκι πίσω από την ποδιά, ανεβάζει σε πολύ υψηλά επίπεδα την πρακτικότητα και τις δυνατότητες μεταφοράς του ηλεκτρικού scooter, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος 20 λίτρων κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει άνετα ένα κράνος jet. Η LCD ψηφιακή οθόνη προβάλλει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον αναβάτη, συμπεριλαμβανομένης και της ένδειξης από την επιλεγμένη λειτουργία του κινητήρα.

Το εμπρός φωτιστικό σώμα αποτελείται από μία συμβατική λυχνία, έντασης 22.500cd για τη μεσαία σκάλα, και εννέα LED για τα φώτα θέσης, με αποτέλεσμα μια δυνατή δέσμη φωτός, καθιστώντας το e-MIO 50 εξαιρετικά ασφαλές ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το πίσω φωτιστικό σώμα αποτελείται από μία συστοιχία 20 LED, το οποίο σε συνδυασμό με τα, ενσωματωμένα στα πλαστικά, LED φλας δημιουργούν μια πολύ όμορφη και κομψή πίσω όψη.

Οι αναρτήσεις του αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 33mm μπροστά με διαδρομή 70mm και πίσω από δύο αμορτισέρ που διασφαλίζουν την άνεση τόσο του αναβάτη όσο και του συνεπιβάτη που μπορεί να φιλοξενήσει το e-MIO 50 στην ευρύχωρη σέλα του. Τα φρένα είναι ένας συνδυασμός δίσκου 160mm με δαγκάνα δύο εμβόλων μπροστά και ενός ταμπούρου 110mm πίσω, προσφέροντας μια εξαιρετική απόδοση στο σύστημα πέδησης.

Η τιμή του e-MIO 50 έχει καθοριστεί στα €2.795, η οποία διαμορφώνεται στα €2.119 με την επιδότηση του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2” και θα διατίθεται μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών SYM της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΜΑΖΕΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΜxΠxΥ) 1770 x 690 x 1045 mm
ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ 1230 mm
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ 750 mm
ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ 2
ΒΑΡΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ) 70 kg
ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΑΣΗΣ (ΑΠΟ 0 km/hr) 14%
ΜΕΤΑΔΟΣΗ
ΚΙΝΗΣΗ ΠΙΣΩ
ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟ (POWER/DYNAMIC/ECO)
ΜΠΑΤΑΡΙΑ
ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΝΑΙ
ΤΥΠΟΣ LG Cells – ΛΙΘΙΟΥ
ΤΑΣΗ 60V
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 35.2 Ah
ΒΑΡΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 15 Kg
ΤΡΟΧΟΙ / ΖΑΝΤΕΣ / ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
ΤΡΟΧΟΙ 80/100-10 46J
ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΦΡΕΝΟ ΔΙΣΚΟΣ 160mm ΔΙΠΙΣΤΟΝΗ ΔΑΓΚΑΝΑ
ΟΠΙΣΘΙΟ ΦΡΕΝΟ ΤΑΜΠΟΥΡΟ 110mm
ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΔΙΑΔΡΟΜΗ – ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ) ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟ ΠΙΡΟΥΝΙ (70mm – 33mm)
ΟΠΙΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΔΙΑΔΡΟΜΗ) ΔΙΠΛΟ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ (80mm)
ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ / ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ 2260W
ΣΥΝΕΧΗΣ ΙΣΧΥΣ 2000W
ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ 31 Nm
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 45 km/h – ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟΥ (ΑΜ)
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ) ΕΩΣ 56 km (Βάσει έγκρισης τύπου)
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 3,3 kWh/ 100km