SYM-Joyride-300

Έφτασε Στην Ελλάδα Το Νέο SYM Joyride 300

Όπως ακριβώς δηλώνει το όνομά του, το νέο SYM Joyride 300 16’’ έρχεται και κάθε βόλτα μαζί του θα γίνει μια απολαυστική εμπειρία σε όλους τους τομείς.

Οι τέσσερις άξονες πάνω στους οποίους βασίζεται η δημιουργία του: ευελιξία, ασφάλεια, άνεση και πρακτικότητα, διασφαλίζουν πως το Joyride 300 16’’ θα αποτελέσει μια σίγουρη και ολοκληρωμένη επιλογή για τον αναβάτη του.

Η αύρα κομψότητας που αποπνέει το Joyride, οφείλεται τόσο στον εντυπωσιακό του σχεδιασμό και καταφέρνει να συνδυάσει τις μαζεμένες διαστάσεις με την ευρυχωρία, διατηρώντας παράλληλα κι ένα σπορ προφίλ στην εμφάνισή του. Τα εντυπωσιακά LED φώτα του είναι καθηλωτικά για όποιον τα αντικρύσει στον δρόμο. Τα φώτα ημέρας (DRL) αποτελούνται από 28 LED που σχηματίζουν δύο συστοιχίες, οι οποίες σχηματίζουν μια άκρως επιθετική και δυναμική όψη. Αντίστοιχα πίσω το ιδιαίτερο σχήμα των 18 LED δημιουργεί μία εικόνα που κάνει την “ουρά” του SYM Joyride να μη μοιάζει με κανένα άλλο scooter.

Έφτασε Στην Ελλάδα Το Νέο SYM Joyride 300

Εξίσου εντυπωσιακή σε εμφάνιση είναι  η LCD οθόνη των οργάνων, με μαύρο φόντο και ευανάγνωστες λευκές/πράσινες ενδείξεις, η οποία προβάλει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που χρειάζεται ο αναβάτης του, αποφεύγοντας τις αντανακλάσεις ακόμη και στο έντονο φως του ήλιου.

Έφτασε Στην Ελλάδα Το Νέο SYM Joyride 300

Στο στάνταρ τεχνολογικό εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται και το σύστημα keyless 2.0 δεύτερης γενιάς, με ιδιαίτερα εύχρηστη και απλοποιημένη διαδικασία εκκίνησης, το οποίο διαθέτει λειτουργία έκτακτης ανάγκης για την εκκίνηση του κινητήρα, ακόμη και όταν η μπαταρία του πομπού βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.

Έφτασε Στην Ελλάδα Το Νέο SYM Joyride 300

Ένα από τα δυνατά χαρτιά του Joyride 300 16’’ είναι ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα του, με χωρητικότητα πάνω από 35 λίτρα. Οι δυνατότητες φόρτωσης όμως του SYM Joyride δεν σταματούν εκεί, καθώς διαθέτει στο στάνταρ εξοπλισμό του σχάρα για την τοποθέτηση βαλίτσας, ενώ κάτω από το τιμόνι υπάρχει ξεχωριστή θήκη για το κινητό του αναβάτη με θύρα USB, η οποία ανεβάζει ακόμη υψηλότερα τα επίπεδα πρακτικότητας του Joyride.

Έφτασε Στην Ελλάδα Το Νέο SYM Joyride 300

Πέρα όμως από την πρακτικότητα, σε αντίστοιχα υψηλό επίπεδο βρίσκεται η άνεση αλλά και η ποιότητα κύλισης που προσφέρει το Joyride 300 16’’. Ο μπροστινός τροχός των 16 ιντσών εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά, με τις αλουμινένιες ζάντες που διαθέτουν πέντε διπλά “μπράτσα” να συμβάλλουν τα μέγιστα στην συνολική και δυναμική, συμπεριφορά του σκούτερ. Το πακέτο των αναρτήσεων αποτελείται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και δύο ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση αμορτισέρ πίσω, με μεγάλες διαδρομές 115mm και 100mm αντίστοιχα, που μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε εμπόδιο ή κακής ποιότητας οδόστρωμα, χάρη στην προοδευτική τους λειτουργία και τη σταθερότητα στην απόδοση.

Έφτασε Στην Ελλάδα Το Νέο SYM Joyride 300

Η μεγάλη και άνετη μονοκόμματη σέλα δύο επιπέδων φτάνει τα 850mm μήκος και τα 440mm πλάτος, προσφέροντας άπλετο χώρο σε αναβάτη και συνεπιβάτη, με το εργονομικά σχεδιασμένο σχήμα της να τους διατηρεί άνετους και ξεκούραστους, ακόμη και μετά από πολύωρη παραμονή πάνω της.

Έφτασε Στην Ελλάδα Το Νέο SYM Joyride 300

Για την προστασία από τον αέρα φροντίζει μια μεγάλη και ρυθμιζόμενη σε δύο θέσεις ζελατίνα, που καλύπτει ένα μεγάλο εύρος σωματότυπων, με σχεδίαση που αποτρέπει τη δημιουργία φαινομένων υποπίεσης.

Έφτασε Στην Ελλάδα Το Νέο SYM Joyride 300

Το Joyride 300 16’’ επενδύει αντίστοιχη προσοχή και στον τομέα της ασφάλειας, διαθέτοντας ένα δισκόφρενο μπροστά με δίσκο 260mm και τετραέμβολη δαγκάνα, ενώ πίσω υπάρχει ένας δίσκος 240mm και δαγκάνα δύο εμβόλων. Το πακέτο συμπληρώνεται από το εξελιγμένο δικάναλο ABS της CONTINENTAL, το οποίο φροντίζει για την ασφαλή και σωστή επιβράδυνση κάτω από όλες τις αντίξοες συνθήκες πρόσφυσης.

Έφτασε Στην Ελλάδα Το Νέο SYM Joyride 300

Ο μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας του αποδίδει 26 ίππους στις 8.000 στροφές και 26Nm ροπής στις 6.000 αντίστοιχα, με την κατανάλωση να φτάνει μόλις στα 3,6 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα, προσφέροντας αυτονομία που ξεπερνά τα 300 χιλιόμετρα μικτής χρήσης.

Έφτασε Στην Ελλάδα Το Νέο SYM Joyride 300

Η τιμή του νέου Joyride 300 16’’ είναι στα €4.695 και είναι διαθέσιμο στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.