Ξεκινούν οι online παρουσιάσεις της νέας Ducati DesertX

Ξεκινούν οι online παρουσιάσεις της νέας Ducati DesertX

Η Ducati παρουσιάζει την online σειρά εκδηλώσεων Ducati World Premiere 2022. Κάθε δύο εβδομάδες, η Ducati θα παρουσιάζει online τα νέα της μοντέλα, με αποκορύφωμα την αποκάλυψη της ολοκαίνουργιας DesertX.

To πρώτο online επεισόδιο την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις 17.00 ώρα Ελλάδας, με τη νέα DesertX να αποκαλύπτεται τελευταία, στις 9 Δεκεμβρίου.

Όλα τα επεισόδια της Ducati World Première 2022 θα είναι διαθέσιμα στο Ducati.com, στο YouTube channel της Ducati και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της μάρκας.

Η νέα DesertX, που παρουσιάστηκε ως concept τον Νοέμβριο του 2019, θα αποκαλυφθεί στους φίλους της Ducati σε όλο τον κόσμο την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, στο αποκορύφωμα της σειράς.

Η Ducati ανακοινώνει την Ducati World Premiere 2022 σε εκατομμύρια φίλους της μάρκας σε όλο τον κόσμο. Η διαδικτυακή σειρά παρουσιάσεων των νέων μοτοσυκλετών της Ducati επιστρέφει την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, στις 05.00 το απόγευμα, ώρα Ελλάδας. Μία σειρά online εκπομπών στην οποία θα παρουσιαστούν τα νέα μοντέλα της μάρκας για το 2022. Όλα τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα και ελεύθερα στο κοινό στο Ducati.com, στο YouTube channel της Ducati καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της μάρκας. Κάθε δύο εβδομάδες μία νέα παρουσίαση, με αποκορύφωμα την αποκάλυψη της πολυαναμενόμενης ολοκαίνουργιας DesertX.

Η νέα Ducati DesertX, μία Adventure μοτοσυκλέτα, είναι σχεδιασμένη να προσφέρει εξαιρετικές off-road δυνατότητες χάρη σε ένα ολοκαίνουργιο σασί που πατάει σε μπροστινό τροχό 21″, αξιοποιώντας τις επιδόσεις και την αξιοπιστία του υδρόψυκτου κινητήρα Testastretta των 937 κ.εκ..  Είτε εξερευνά τους λόφους, ερημικά ή αμμώδη εδάφη, είτε ανακαλύπτει νέες απάτητες ορεινές διαδρομές, η νέα Ducati DesertX είναι η μοτοσυκλέτα που επιτρέπει στους αναβάτες να πραγματοποιήσουν τα πιο περιπετειώδη ταξίδια των ονείρων τους.

Ακολουθεί το ημερολόγιο των επεισοδίων της σειράς Ducati World Premiere 2022 :

30 Σεπτεμβρίου 2021: Ducati World Premiere – Επεισόδιο 1 | Your everyday wonder
14 Οκτωβρίου 2021: Ducati World Premiere – Επεισόδιο 2 | Mark your roots
28 Οκτωβρίου 2021: Ducati World Premiere – Επεισόδιο 3 | Rule all mountains
11 Νοεμβρίου 2021: Ducati World Premiere – Επεισόδιο 4 | A new Fighter in town
25 Νοεμβρίου 2021: Ducati World Premiere – Επεισόδιο 5 | The evolution of Speed
9 Δεκεμβρίου 2021: Ducati World Premiere – Επεισόδιο 6 | Dream Wilder – DesertX

Τα πλήρη Press Kits των νέων μοντέλων που θα αποκαλύπτονται κάθε δύο εβδομάδες, θα είναι διαθέσιμα στο Ducati Media House, με το που θα ξεκινά το κάθε επεισόδιο.