Ο Mark Purslow έχασε τη ζωή του στο Isle of Man TT

Η έναρξη του Isle of Man TT μετά από τα δύο δύσκολα covid χρόνια γίνεται με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Εδώ και λίγες μέρες το Νησί κατακλύζεται από κόσμο που μετα την απουσία δυο χρόνων διψάει για θέαμα και αδρεναλίνη όπως μόνο οι αναβάτες του Isle of Man TT ξέρουν να προσφέρουν.

Ο 29ος Βρετανός Mark Purshlow από το Llanon της Ουαλίας σκοτώθηκε στην στροφή  Ballagarey  κατά την διάρκεια των δοκιμών κατάταξης.

Ο Mark Purslow έχασε τη ζωή του στο Isle of Man TT

Ήταν ο τρίτος γύρος για τον άτυχο Mark ο οποίος πριν σκοτωθεί είχε κάνει τον ταχύτερο προσωπικό χρόνο στο Isle of Man με 120,86 χλμ και ήταν και η πρώτη φορά που έσπαγε το όριο των 120 χλμ. Το 2022 ήταν η δεύτερη συμμετοχή του Mark Purslow στο TT Isle of Man έπειτα από το 2017 όπου είχε διεκδικήσει τις κατηγορίες Supersport και Lightweigh.

Οι διοργανωτές του Isle of Man TT δήλωσαν:

«Το Isle of Man TT Races λυπάται που επιβεβαιώνει ότι ο Mark Purslow, 29 ετών, από το Llanon, Ceredigion σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια του τέταρτου προκριματικού γύρου των αγώνων Isle of Man TT 2022. Το ατύχημα συνέβη στο Ballagarey, πριν από το τέταρτο μίλι, στον τρίτο του γύρο. Το Isle of Man TT Races εκφράζει τη βαθύτατη λύπη τους στην οικογένεια, τους φίλους και τους αγαπημένους του Mark.»