Νέα Άσφαλτος Στα «Λιμανάκια»

Με πρωτοβουλία της περιφέρειας Αττικής ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης του οδοστρώματος σ΄ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο τμήμα της παραλιακής λεωφόρου, αυτό μεταξύ της Βουλιαγμένης και της Βάρκιζας, τα επονομαζόμενα «λιμανάκια».

Οι εργασίες θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο του μεγάλου έργου βελτίωσης και συντήρησης υποδομών στο αστικό οδικό δίκτυο, συνολικού προϋπολογισμού 15 εκ. ευρώ. Η άσφαλτος μεταξύ Βουλιαγμένης και Βάρκιζας δεν φέρει την απαιτούμενη αντιολισθηρότητα (χρόνια τώρα) και σε διάφορα σημεία το οδόστρωμα παρουσιάζει διαβρώσεις, μπαλώματα και φθορές.

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό! Το θέμα που πρέπει να μας απασχολεί περισσότερο είναι αν με το νέο οδόστρωμα θα αυξηθούν οι κόντρες και οι αυτοσχέδιοι αγώνες, αν η νέα άσφαλτος θα αποτελέσει πεδίο μάχης και βέβαια αν η ποιότητα της νέας ασφάλτου θα κρατήσει και σε δυο τρία χρόνια δεν θα είναι χειρότερη απ’ότι είναι τώρα!

Ας ελπίσουμε ότι μετά την νέα ασφαλτόστρωση, οι αρμόδιοι θα σκεφτούν να εντείνουν και τις περιπολίες της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή και δεν θα ισχύσει το «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος». Ο χρόνος θα δείξει….