MAXSYM TL

Νέα Δεκαετία – Νέοι Ορίζοντες – Νέα Δεδομένα Το 2020 Ξεκινά Με MAXSYM TL

Η Γκοργκόλης Α.Ε. ανταποδίδει την εμπιστοσύνη σας, τη συνεχή και σταθερή προτίμησή σας στην εταιρεία, που τη φέρνει πρώτη στον κλάδο του δικύκλου τα τελευταία 10 χρόνια, και προσφέρει σε τιμή δώρο το MAXSYM TL, 6.995€ !!!

Μοτοσυκλέτα ή Scooter; Sport οδήγηση ή Άνεση;

Το SYM MAXSYM TL απαντά σε όλα τα παραπάνω. Πρόκειται για τη «Χρυσή τομή» και τα έχει όλα. Το νέο MAXSYM TL αποτελεί μία κατηγορία από μόνο του.

Προσφέρει δυναμικές επιδόσεις, άνεση, άριστη συμπεριφορά και sport εμφάνιση.

Ο δικύλινδρος σε σειρά, υγρόψυκτος, 8βάλβιδος, DOHC κινητήρας με υγρό πολύδισκο συμπλέκτη, έχει μέγιστη απόδοση 41 ίππους στις 6.750 σ.α.λ. Η ανώτερης ποιότητας λειτουργία του κινητήρα, χαρίζει εξαιρετικές επιδόσεις που συνδυάζονται με οικονομική κατανάλωση καυσίμου (4,2 λίτρα/100 χλμ.).

MAXSYM TL

Παράλληλα, η οδηγική του συμπεριφορά παραπέμπει σε μοτοσικλέτα χάρη στη στιβαρότητά του και την αρχιτεκτονική του πλαισίου.

  • Άριστη κατανομή βάρους 50-50 και ακαμψία πλαισίου.
  • Κορυφαία άνεση στον αναβάτη. Απουσία κραδασμών χάρη στη λειτουργία μιας τρίτη μπιέλας με ένα έμβολο στο άκρο της, να παλινδρομεί σε αντίθετη φορά, από τα έμβολα των δύο κανονικών κυλίνδρων που παράγουν την ισχύ.
  • Υποδειγματική λειτουργία του συστήματος αναρτήσεων. Upside Down πιρούνι 41mm, που “δένει” στο λαιμό του πλαισίου με διπλές πλάκες, δημιουργεί επιπλέον ακαμψία στο σύνολο. Μακρύ ψαλίδι αλουμινίου που πάνω του εδράζει η πίσω ανάρτηση αερίου-λαδιού με μοχλικό σύστημα και δυνατότητα εξατομίκευσης μέσω της προφόρτισης.
  • Οι πεντάκτινοι τροχοί είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό ελαφρύ αλουμίνιο που μειώνει το βάρους τους έως 37%, ενώ η MAXXIS σχεδίασε αποκλειστικά για τις ανάγκες του MAXSYM TL το ελαστικό Supermaxx S3, χρησιμοποιώντας το πιο σύγχρονο υλικό “HDFS FULL-SILICA“ που παρέχει ταχύτατη προθέρμανση του ελαστικού και εξαιρετική πρόσφυση.
  • Το σύστημα πέδησης διαθέτει ABS από την CONTINENTAL. Με 2 κυματιστά δισκόφρενα διαστάσεων 275mm, με διπλές ακτινικές δαγκάνες 4 εμβόλων, μπροστά και ένα κυματιστό 275mm πίσω, εξασφαλίζει απόλυτη απόδοση κατά την πέδηση. Επιπλέον οι μανέτες φρένων είναι ρυθμιζόμενες 4 θέσεων.

Η σχεδίαση του MAXSYM TL είναι συμπαγής και επιθετική. Βασισμένη στη σύγχρονη αρχιτεκτονική μιας supersport μοτοσυκλέτας, οι σχεδιαστές ολοκλήρωσαν την ιδέα στενεύοντας το μεσαίο τμήμα και ανασήκωσαν το πίσω τμήμα, αναδεικνύοντας τον sport χαρακτήρα του. Η εξάτμιση ακολουθεί τη σχεδίαση της ουράς, όντας ανασηκωμένη, καταλήγοντας μέσω ενός σιγαστήρα σε διπλή απόληξη, προσφέροντας έναν βαθύ ήχο που βελτιώνει την εμπειρία οδήγησης.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν την σχεδίασή του, είναι τα σύγχρονα φουτουριστικά φώτα LED. Μπροστά ο τετραπλός LED προβολέας συνδυάζεται με τα LED φώτα θέσης δημιουργώντας μία εντυπωσιακή αιχμηρή όψη. Το πίσω φωτιστικό σώμα LED, χάρη σε μία ειδική μεμβράνη, δημιουργεί μία χαρακτηριστική 3D εικόνα φλόγας, με την έντασή της να αυξάνει κατά την πέδηση.

MAXSYM TL

Τo MAXSYM TL προσφέρει υψηλή λειτουργικότητα και άνεση. Μέσα στα πλεονεκτήματά του είναι επίσης η εργονομική θέση για αναβάτη και συνεπιβάτη, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν το διπλό κάθισμα με τις πολλαπλών υλικών αντιολισθητικές επιφάνειες, το μαξιλάρι στήριξης της μέσης του αναβάτη και την εύκολη στήριξη του μηρού και για τους δύο. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικά στιλ οδήγησης, σε όρθια θέση με το δάπεδο να εκτείνεται οριζοντίως στα 330mm μήκος και 110mm πλάτος ή σε Cruise στάση με στήριξη των ποδιών στο εμπρός τμήμα της ποδιάς. Ο ανεμοθώρακας πάχους 3mm, είναι ρυθμιζόμενος 2 θέσεων και χάρη στην αεροδυναμική μελέτη του επιτυγχάνει βέλτιστη μείωση του θορύβου και μείωση της πίεσης του αέρα, ακόμη και σε ταξίδια με υψηλή ταχύτητα.

Το άνοιγμα της σέλας γίνεται με υδραυλικό τρόπο από button δίπλα στην κλειδαριά. Ο αποθηκευτικός χώρος που κρύβεται κάτω από τη σέλα, θα φιλοξενήσει 1 full face κράνος ή 2 τύπου Jet. Στο εσωτερικό τμήμα της ποδιάς, υπάρχουν επιπλέον δύο κλειστοί αποθηκευτικοί χώροι με τον έναν από αυτούς να διαθέτει παροχή φόρτισης USB QC 2.0.

Η στάθμευση του οχήματος γίνεται πολύ εύκολα, χάρη στην ειδική σχεδίαση του κεντρικού stand, ενώ με τη χρήση του πλαϊνού stand, ενεργοποιείται αυτόματα και το χειρόφρενο.

MAXSYM TL

Μεγάλος ο πίνακας ελέγχου, είναι πρακτικός και φουτουριστικός. Στο αριστερό τμήμα βρίσκονται όλες οι απαραίτητες λυχνίες ειδοποίησης ενώ στο δεξί τμήμα υπάρχει έγχρωμη οθόνη με ενδείξεις τάσης μπαταρίας, ρολόι, θερμοκρασίας περιβάλλοντος, στάθμης βενζίνης, μερικό και ολικό χιλιομετρητή. Στο κέντρο του πίνακα υπάρχει έγχρωμη TFT LCD οθόνη 4.5” με αυτόματη ρύθμιση επιπέδου φωτεινότητας, ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού που επικρατούν στο περιβάλλον. Διαθέτει 3 εξατομικευμένα θεματικά interfaces για να επιλέξει ο αναβάτης αυτό που του ταιριάζει. Κάθε interface προσφέρει 5 διαφορετικές οθόνες που εστιάζουν στις ανάγκες πληροφόρησής του, όπως ο υπολογιστής ταξιδιού και η κατάσταση του οχήματος.

Μάθετε περισσότερα για το MAXSYM TL στο www.sym.gr/model/maxsym-tl