CFMOTO 700 CL-X Adventure

CFMOTO 700 CL-X Adventure

Το Νοέμβριο στη χώρα μας

CFMOTO 700 CL-X Adventure! Μετά το Heritage και το Sport, η σειρά των νέο-ρετρό μοτοσυκλετών της CFMOTO θα εμπλουτιστεί με μια έκδοση Adventure, η οποία θα εφοδιάζεται με ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά όπως τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. 

Για την ώρα η CFMOTO δεν έχει βγάλει επίσημο δελτίο τύπου, παρά μόνο φωτογραφίες στα social media της εταιρίας. Η έκδοση Adventure έχει πολλά κοινά στοιχεία με το Heritage όπως, γκάζι ride by wire, δύο προγράμματα οδήγησης (Economic & Sport), φωτιστικά σώματα LED, cruise control, συμπλέκτη ολίσθησης, φλάς με σύστημα αυτόματης ενεργοποίησης – απενεργοποίησης και LCD οθόνη πίνακα οργάνων.

CFMOTO 700 CL-X Adventure-2

Η απόδοση του δικύλινδρου εν σειρά κινητήρα αναμένεται ίδια με του Heritage, στους 71 ίππους στις  8.750 στροφές και στα 6,2 κιλά ροπής στις 6.500 στροφές. Οι αλλαγές στο νέο CFMoto 700CL-X ADV εντοπίζονται στα ελαστικά με τα τακούνια, στους ακτινωτούς τροχούς, στο ελαφρώς διαφορετικό τιμόνι, στη ζελατίνα πάνω από τον προβολέα, στις βάσεις πλαϊνών βαλιτσών και στο ψηλό μπροστινό φτερό που τονίζει το Scrambler ύφος της μοτοσυκλέτας.

CFMOTO 700 CL-X Adventure

Η μοτοσυκλέτα αναμένεται να φτάσει και στη χώρα μας στα τέλη του 2022, ενώ η τιμή της θα βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνες των άλλων δυο μοντέλων (6.590 ευρώ για το Heritage και 7.290 για το Sport).

CFMOTO 700 CL-X Adventure

Η CFMOTO παράγει ποιοτικά μοντέλα στις κατηγορία των Powersports και πιο συγκεκριμένα ATVs – All Terain Vehicles, Side by Side και Μοτοσυκλετών για περισσότερα απο 20 χρόνια και έχει καταφέρει να είναι η μεγαλύτερη εταιρεία εξαγωγών σε ATV και Side by Side στην Κίνα.

Με κεντρικά γραφεία στη Hangzhou, η CFMOTO έχει ένα εργατικό δυναμικό 1600 υπαλλήλων με κεντρικές αξίες την καινοτομία και την ποιότητα. Σαν ένδειξη της αφοσίωσης της εταιρείας στις αξίες της, περισσότερο απο 25% του εργατικού δυναμικού δουλεύει στο τομέα του Research & Development. Γι’αυτό και η CFMOTO αναγνωρίζεται σαν ένα παγκόσμιο φαινόμενο, αφού σε 20 μόλις χρόνια κατάφερε να θεωρείτε μία απο τις κορυφαίες εταιρείες ATV και Side by Side, ενώ η εταιρεία έχει θέση σαν επόμενο στόχο να σκαρφαλώσει στη κορυφή και στη κατηγορία της μοτοσυκλέτας.