Ducati Multistrada V4 2021

Ducati Multistrada V4 2021

Αναμονή τέλος λοιπόν μιας και πριν από λίγο παρουσιάστηκε και επίσημα on line η ολοκαίνουργια Ducati Multistrada V4.

Η νέα τετρακύλινδρη μοτοσυκλέτα της Ducati θα φοράει έναν 1.158 κυβικών εκατοστών κινητήρα με απόδοση στους 170 ίππους στις 10.500 στροφές και μέγιστη ροπή τα 12,7 κιλά στις 8.750 στροφές.

Ο ολοκαίνουργιος Granturismo κινητήρας θα φέρει ένα ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου με προσαρμοσμένη χαρτογράφηση που θα αλλάζει ανάλογα με την επιλεγμένη σχέση στο κιβώτιο.

Η νέα V4 όπως έχει γίνει γνωστό θα είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα στον κόσμο που θα εξοπλίζεται με πομποδέκτες ραντάρ εμπρός και πίσω.
Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο θα καθορίζει φρένο και γκάζι αυτόματα ρυθμίζοντας την απόσταση από τα τριγύρω οχήματα και το οποίο θα ρυθμίζεται σε τέσσερα επίπεδα παρεμβατικότητας.

Και επειδή Multistrada χωρίς ηλεκτρονικά δεν γίνεται, το ηλεκτρονικό της οπλοστάσιο θα είναι για ακόμα μια φορά κορυφαίο ανάλογα και με την έκδοση που θα επιλέξει κανείς όπως και τα περιφερειακά των αναρτήσεων και των φρενών τα οποία θα διαφέρουν ανάλογα με τις εκδόσεις.

Το ηλεκτρονικό οπλοστάσιο θα είναι για ακόμα μια φορά κορυφαίο ανάλογα και με την έκδοση που θα επιλέξει κανείς οπως και τα περιφερειακά των αναρτήσεων και των φρενών τα οποία θα διαφέρουν ανάλογα με τις εκδόσεις.

Η νέα Multistrada V4 θα έρχεται σε 3 εκδόσεις, την απλή, την S και την S sport και το μόνο που μένει πλέον να γνωρίζουμε είναι η τιμή της και το ποτέ θα έρθει στην χώρα μας.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για την πιο εξελιγμένη Multistrada όλων των εποχών.