Kymco People S 125i/200i E5

Kymco People S 125i/200i E5

ΜΥ2021 Riding in Style!

Tα νέα Kymco People S αποκτούν κινητήρες τεχνολογίας G5-ECO προσαρμοσμένους στις προδιαγραφές Euro5 και προσφέρουν κορυφαίες στις κατηγορίες τους επιδόσεις με ακόμα χαμηλότερες τιμές σε κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων. Παράλληλα δέχονται πινελιές ανανέωσης που επιφέρουν ακόμα πιο κομψή σχεδίαση, πάντα με έντονη την Ιταλική φινέτσα. 

Με περισσότερα από 20 χρόνια κυκλοφορίας στους δρόμους όλου του κόσμου, τα μοντέλα της σειράς People έχουν γίνει συνώνυμο των scooter με μεγάλους τροχούς. Απευθυνόμενα στους πλέον απαιτητικούς αναβάτες, ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα προσφέροντας οδική συμπεριφορά, εξοπλισμό και ποιότητα κατασκευής εφάμιλλα με mega scooter πολυτελείας. Η έκδοση 200i αντικαθιστά την αντίστοιχη 150i και στοχεύει σε αναβάτες που θέλουν να κινούνται με μεγαλύτερη ενεργητική ασφάλεια ακόμα και έξω από τις πόλεις.

 

Kymco People S 125i/200i E5

 

Σχεδιασμένα στην Ιταλία

Το κέντρο σχεδιασμού της Kymco στην Ιταλία φρόντισε να δώσει στα νέα People S 125/200 μια εξαιρετική αίσθηση φινέτσας και πολυτέλειας. Η εμφάνιση είναι προσαρμοσμένη σε μοντέρνες σχεδιαστικές γραμμές, δίνοντας στα μοντέλα έναν ευρωπαϊκό αέρα. Τα φωτιστικά σώματα είναι παντού τεχνολογίας LED, ενώ το πάνελ των οργάνων με τις δύο οθόνες LCD παρέχει στη στάνταρ μορφή του υπερπλήρεις ενδείξεις, που περιλαμβάνουν ακόμα και στροφόμετρο

Για το 2021, τα μοντέλα έχουν αποκτήσει νέο διαιρούμενο προβολέα LED, ο οποίος προσφέρει διπλάσια ένταση φωτισμού για τέλεια ορατότητα τις νυχτερινές ώρες. 

Τεχνολογία G5-ECO

Οι τετραβάλβιδοι κινητήρες τεχνολογίας G5-ECO προσφέρουν επιδόσεις εφάμιλλες των αντίστοιχων υγρόψυκτων, με χαμηλότερο βάρος και μειωμένο κόστος συντήρησης αλλά και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου. Έχουν εξελιχθεί με σκοπό την ήσυχη λειτουργία, τη μεστή απόδοση και τη μεγάλη αξιοπιστία σε βάθος χρόνου. H απόδοσή τους μόνο σαν κορυφαία μπορεί να χαρακτηριστεί: 14,7Ηp/8.500rpm και 13,5Nm/6.500rpm για το νέο 200 και 10,9Hp/8500rpm και 10Nm/6500rpm για το 125

 

Kymco People S 125i/200i E5

 

Ασφαλές και χρηστικό

Το πλαίσιο των νέων People S είναι κατασκευασμένο για να προσφέρει την απαιτούμενη στιβαρότητα και η σχεδίασή του επιτρέπει την τοποθέτηση του δοχείου καυσίμου των 6,2 λίτρων κάτω από το δάπεδο. Η κίνηση αυτή χαμηλώνει αισθητά το κέντρο βάρους των scooter, με ευεργετικό αποτέλεσμα στην ευελιξία και στον όλο χειρισμό τους. To πατενταρισμένο υπο-πλαίσιο στήριξης του κινητήρα -οριζόντιας διάταξης- υπόσχεται βελτιωμένη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες κίνησης. Ο τροχός μπροστά παραμένει στις 16”, ενώ ο αντίστοιχος πίσω είναι στις 14” προκειμένου να εξοικονομηθεί ο απαραίτητος χώρος κάτω από τη σέλα, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν ένα full face κράνος και αρκετά άλλα αντικείμενα. Υπάρχει μάλιστα και αφαιρούμενο διαχωριστικό, που αφενός επιτρέπει να μεταβάλλεται ο χώρος αυτός ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις του αναβάτη και αφετέρου εμποδίζει την μετακίνησή των αντικειμένων που φιλοξενούνται κάτω από τη σέλα. Ο χώρος φωτίζεται από ένα φωτιστικό LED και διαθέτει μια δεύτερη θύρα USB (η πρώτη βρίσκεται στο τιμόνι) για φόρτιση μεγαλύτερων ηλεκτρονικών συσκευών. Σημαντικό στοιχείο η διατήρηση του επίπεδου πατώματος, που συνδυαστικά με το υπάρχον άγκιστρο χειραποσκευών αυξάνει σημαντικά τη δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων

Ο ανεφοδιασμός γίνεται πολύ εύκολα, με την τάπα καυσίμου να βρίσκεται  χαμηλά στο αριστερό τμήμα της ποδιάς και όχι κάτω από τη σέλα, ενώ ένα ντουλαπάκι -που κλειδώνει- στο κάτω μέρος του τιμονιού μπορεί κάλλιστα να φιλοξενήσει μικροαντικείμενα (κινητό, πορτοφόλι, φωτογραφική μηχανή, κλειδιά κλπ).  

 

Kymco People S 125i/200i E5

 

Κορυφαία πέδηση

Έχοντας κατά νου την απόλυτη ασφάλεια, τα People S διαθέτουν δισκόφρενα 260mm και 240mm μπροστά και πίσω αντίστοιχα, που ενεργοποιούνται με διπίστονες δαγκάνες μέσα από σωληνάκια υψηλής πιέσεως και διαχειρίζονται από τη σύγχρονη και πανάλαφρη μονάδα ABS 9.1 της Bosch (μόλις 700gr βάρος!). 

Υπερπλήρης ο εξοπλισμός

Η σημασία που έχει δώσει η Kymco στα νέα People S είναι εμφανής καθώς περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ο αναβάτης στην καθημερινότητά του. Επιπρόσθετα, υπάρχει διαθέσιμη και μια σειρά εργοστασιακών αξεσουάρ, όπως ανεμοθώρακας, βαλίτσα top case στα χρώματα του scooter, συναγερμός, κάλυμμα σέλας, εκκινητής K-Booster, προστατευτική κουκούλα, αλλά και διαφανείς προστατευτικές χούφτες χεριών! 

 

Kymco People S 125i/200i E5

 

Προτεινόμενες τιμές πώλησης 

People S 125i ABS – 2.795€

People S 200i ABS – 2.995€

Τα διαθέσιμα χρώματα είναι Midnight Blue, Graphite Matt και Walnut Brown Matt.

Τα People S καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και η απόκτησή τους μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 210-2585991 και στην ιστοσελίδα www.kymco.gr