SYM HD300 – Η Έκπληξη Συνεχίζεται Και Σε Νέο Χρωματισμό

SYM HD300 – Η Έκπληξη Συνεχίζεται Και Σε Νέο Χρωματισμό

SYM HD300 Συνάντησε τις καλύτερές σου προσδοκίες …

Ένα νέο χρώμα έρχεται να προστεθεί στη γκάμα του premium scooter της SYM, HD300. Πρόκειται για την έκδοση Mat Brown με μαύρη σέλα.

Η premium εμφάνιση του scooter αναδεικνύεται από σχεδιαστικές λεπτομέρειες όπως, τα “φιλέτα” χρωμίου στην ποδιά και τη μάσκα του φαναριού και το ανάγλυφο logo της SYM στο πίσω τμήμα της σέλας. Το πίσω τμήμα ξεχωρίζει από τα διπλά φωτιστικά σώματα, με 12 LED το καθένα. Στο μπροστινό τμήμα ο τοποθετημένος στο τιμόνι LED προβολέας θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Τα φώτα θέσεως αποτελούνται και αυτά από 2 LED DRL μπάρες.

ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ & ΥΨΗΛΗ ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ 

Compact σε διαστάσεις αλλά πλούσιο σε ανέσεις, και με τροχούς 16”, το HD300 είναι το κατάλληλο μέσο για μετακινήσεις μέσα και έξω από τα αστικά όρια, με ασφάλεια. Οι χώροι του HD είναι κορυφαίοι στην κατηγορία του. Διαθέτει 38 λίτρα αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα. Πρακτικά, θα φιλοξενήσει ένα full-face κράνος και καθημερινά αντικείμενα. Ο αποθηκευτικός χώρος γίνεται ακόμη μεγαλύτερος στην έκδοση Top Box, χάρει στην ομοιόχρωμη στο χρώμα του scooter βαλίτσα 40 λίτρων. Στο εσωτερικό της ποδιάς, υπάρχει εύχρηστο ντουλαπάκι, με εύκολο άνοιγμα. Διαθέτει θύρα USB QC 2.0 και αρκετό χώρο για φύλαξη μικροαντικειμένων. Ένας έξυπνος κρυφός αναδιπλούμενος γάντζος βρίσκεται στη διάθεση του αναβάτη για τη μεταφορά ενός χαρτοφύλακα ή για τα καθημερινά ψώνια.

SYM HD300 – Η Έκπληξη Συνεχίζεται Και Σε Νέο Χρωματισμό

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Το HD300 κινείται με το γνωστό για την αξιοπιστία του, κινητήρα F4s της SYM. O υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος, SOHC κινητήρας της SYM αποδίδει 27,5 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή 26,12 Nm στις 6.250 σ.α.λ. Η τροφοδοσία πραγματοποιείται από ηλεκτρονικό ψεκασμό με τη μονάδα ελέγχου ECU να προέρχεται από την Keihin.

Το HD επιτυγχάνει τέλεια αναλογία απόδοσης – κατανάλωσης, με τη δεύτερη να κυμαίνεται βάσει επίσημων μετρήσεων EURO4 στα 3,46 λίτρα τα 100 χλμ. Η χωρητικότητα του δοχείου βενζίνης είναι στα 10 λίτρα, με την αυτονομία του να πλησιάζει τα 290 χιλιόμετρα.

SYM HD300 – Η Έκπληξη Συνεχίζεται Και Σε Νέο Χρωματισμό

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Με μεταξόνιο 1505mm το HD φέρει τη χρυσή τομή μεταξύ ευελιξίας και άνεσης. Οι πίσω-εμπρός 16” ζάντες αλουμινίου, με 5 διπλά μπράτσα, προσφέρουν αυξημένη σταθερότητα σε δρόμους με ανωμαλίες. Στο σύστημα φρένων, το HD χρησιμοποιεί ένα δισκόφρενο 288mm τύπου μαργαρίτα μπροστά και ένα 260mm πίσω, με διπίστονες δαγκάνες και σωληνάκια υψηλής πίεσης. To σύστημα ABS, που χρησιμοποιείται, είναι το δικάναλο σύστημα της Bosch 9.1. Στον τομέα των αναρτήσεων, διαθέτει διπλή οπίσθια ανάρτηση διαδρομής 100mm, με 4 θέσεις προφόρτισης ελατηρίου και εμπρόσθιο τηλεσκοπικό πιρούνι διαδρομής 115mm και διαμέτρου 35mm.

Η ΕΚΠΛΗΞΗ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Η προσφορά συνεχίζεται για το HD300, με την τιμή «έκπληξη» 3.695€, ενώ με μόλις 45€ επιπλέον, κάνεις δική σου την έκδοση TOP BOX με την εργοστασιακή ομοιόχρωμη βαλίτσα 40 λίτρων.